Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HSP AS:

'Ruža Tomašić više ne pripada domoljubnoj opciji'

Ruža Tomašić
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
11.10.2015.
u 11:45

Ruža Tomašić svojim izjavama nastavlja svakodnevno služiti lijevoj opciji u njihovim otužnim pokušajima ostanka na vlasti, kažu u HSP AS

Nakon izjave kako je pravaštvo mrtvo te nedavnog javnog iskazivanja potpore SDP-u i Zoranu Milanoviću, Tomašić nastavlja svakodnevno služiti lijevoj opciji u njihovim otužnim pokušajima ostanka na vlasti – navodi se u priopćenju za javnost HSP-a Ante Starčević. U ovoj stranci drže kako predsjednica Hrvatske konzervativne stranke Ruža Tomašić neprestano šokira hrvatsku javnost svojim kameleonskim političkim zaokretima.

– Svi koji žele skinuti nesposobnog Milanovića s vlasti, moraju znati kako to neće i ne mogu učiniti dajući podršku Tomašićevoj, koja svojim riječima i djelima pokazuje kako uistinu više ne pripada domoljubnoj opciji – kažu u HSP-u AS.

>> 'Podržali bismo SDP u slučaju da nam prijete ponovljeni izbori'

Komentara 79

LA
laptop
11:19 11.10.2015.

a sta ste ocekivali. vidljivo je da su svi propali politicari pocev od josipovica, cacica, prgometa, kujundzica, itd samo pohlepni i bitna im je ftelja a ne hrvatska.

Avatar TAJSAM
TAJSAM
11:40 11.10.2015.

Udbaši su sa nečim stisnuli Ružu Tomašić, nešto to jako smrdi. Što, ostaje da se otkrije a do tad "suspenzija" Ružinih izjava i istupa. Pozdrav dobrim ljudima

Avatar Marko314
Marko314
11:33 11.10.2015.

Samo crveni na ovom portalu! Nikad niste imali hrabrosti, pa ni sada kad se skrivate iza lažnih i izmišljenih imena. Živio HOS! Živio HSP!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije