Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi imidž Hrvatske
Povratak na članak

Hrvatskoj treba agencija za brendiranje

Ljubičić: Barcelona je jak klub i ne bi bilo dobro da preuzme kockice

Komentari 5

ST
stefj
22:57 04.06.2019.

Hm, ovo će vjerojatno ostati na priči kao i sve ostalo ovdje u Hrvatskoj... Stručni i sposobni odlaze, a agencije, općenito države i javne strukture, su napućene nesposobnim uhljebima koji se laktare i napreduju negativnom selekcijom. Oni ne znaju ništa osim biti destruktivni...

VL
DV
dvorskaluda
08:31 22.07.2019.

Sabor i Vlada nam trebaju, kao i sudovi,policija,tijela uprave; da svim građanima omoguće brzo,zakonito ostvarivanje prava i obveza. Ali, to je na papiru (kao i većina toga u Hrvatskoj), jer iz svega vidimo da se svi u Vladi,Saboru i td., brinu samo za sebe i svoje štićenike. Ovu agenciju trebaju za uhljebljivanje podobnih, jer kada bi svatko u Hrvatskoj svoj posao (ne tuđi) radio zdušno, zakonito...brend bi se sam oformio i bio prepoznatljiv. Ali, nikada ništa od toga.

VL
TI
Tirano
20:10 25.07.2019.

RH treba pravnu državu "u pravom smislu te riječi pravnu "! Ovo što se piše u članku izgledalo bi isto kao da otvorimo "Agenciju, protiv agencije koja vrši ovrhe nad građanima RH"! Znači još jedna bespotrebna udruga ili što već,ć, na grbači Zemlje! Uhljebi, jer to već postoji no ne radi nitko ništa!?

VL
RP
rpzagreb
15:21 21.11.2019.

Sve što nam treba je civilizirana i uređena zemlja gdje će nosioci vlasti nadasve biti odgovorni i stručni ljudi koji nisu ovako primitivno opterećeni stranačkim smjernicama, udrugama, domoljubima itd. Vlada koja će brinuti o svim građanima a ne samo oo o sebi i svojima.

VL
DI
Direkt
22:43 04.06.2019.

Hr treba da odu desničari,argentinci,kanadjani,taksisti,konobari, kriminalci,tunolovci,sekretarice,domoljubi...a da se vrate svi oni normalni,pametni,obrazovani gradjani hrvatske tkoje su ovi divlji otjerli.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.