Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda dana
Povratak na članak

Hrvatskoj priznanje u Nizozemskoj: Po transplantaciji smo među prvima u svijetu

Obilježena je 50. obljetnica Eurotransplanta, a posebni gost bio je hrvatski ministar zdravstva Milan Kujundžić, koji je održao prezentaciju o hrvatskim postignućima u transplantacijskoj medicini, gdje je Hrvatska među prvima u svijetu.

Komentari 5

NA
Narcis660
21:11 05.10.2017.

Kako je lijepo procitati ovaku vijest a ne o starletama napucenih usana guzica i sisa.Svaka cast nasim lijecnicima ovo je vrijedno svake pohvale!!!Bravo.

VL
ST
Starotopoljanin
14:17 07.02.2018.

ja imam bubreg iz donacije vec 19 g i super je radi kao urica svicarska,zato sam uvijek zahvalan donaru,njegovoj porodici i naravno lijecnicima.hvala dobrim ljudima,s.s.tako smo i mi svi mislim moja porodica u clanstvu za doniranje poslije smrti ili nedaj boze neke nesrece.

VL
DU
Deleted user
19:57 05.10.2017.

Ovo je samo dokaz kako imamo izvrsne liječnike i da možemo biti među najboljima uz veliki ALI.....da jer je repromaterijal, da se tako izrazim besplatan. Organi ne koštaju kao recimo umjetni zglobovi, pužnice i sl. Čim nešto košta, odmah se ide s najnižom cijenom kao kriterijem nabave i stvaraju se liste čekanja. Zato je potrebno izdvajati više kako bi naši liječnici pružili onakvu medicinsku skrb kakvu svi zaslužuju.

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
01:05 06.10.2017.

Vi ste obični trgovci organima...zakon je protuustavan.... umjesto logičnim slijedom da se odeš prijaviti kao eventualni donor moraš se ići prijaviti da ne želiš biti donor no ni tada nisi siguran da te neće mrtvog opljačkati...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.