Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez pčela nema života
Povratak na članak

Hrvatska štiti uzgoj i genetiku 'sivke': Ova vrsta pčele jedna je od najtraženijih u svijetu

“Sivka” brzo razvija zajednicu i ima visoke prinose meda te je jedna od najtraženijih vrsta medonosne pčele u svijetu, a uzgoj će je učiniti pogodnijom i za rad u urbanim sredinama

Komentari 1

SI
sisavac
06:58 24.11.2020.

50 kila meda možeš u jednoj košnici uzeti samo ako im baciš najmanje 40 kila šećera. a što i pčelari rade. 40 kila šećera puta 5 kuna je 200 kuna ulaganja, a 50 kila meda puta 50 kuna je 2.500 kn prihoda. no rijetko koja košnica da tolko meda. nek mi netko pojasni razliku između farme krava i pčelinjaka. i jedne i druge se tove, pucaju lijekovima. btw. i sam imam pčele. al osim par kila šećera kad je suša ne dobiju ništa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.