Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKA VRHOVNOG SUDA

Hrvatska Srbiji izručuje Albanca zbog kojeg je prekinuta utakmica

Albanija dron
Foto: Printscreen Youtube
05.09.2017.
u 16:09

Morinaj je uhićen u Hrvatskoj po srbijanskoj tjeralici

Ismail Morinaj, koji se sumnjiči da je 14. listopada 2014. upravljao dronom sa zastavom velike Albanije tijekom odigravanja utakmice između Srbije i Albanije u Beogradu, nakon čega je došlo do sukoba navijača te je utakmica prekinuta, bit će izručen Srbiji. Odlučio je tako Vrhovni sud na svojoj sjednici 30. kolovoza, odbivši Morinajevu žalbu.

Morinaj je uhićen u Hrvatskoj po srbijanskoj tjeralici, a branio se da je aktivirao bespilotnu letjelicu koja je vukla zastavu velike Albanije, no tvrdio je da tim činom nije raspirivao nacionalnu netrpeljivost. Morinaj je tvrdio i da se nisu sukobili srbijanski i albanski navijači, već srbijanski huligani i srbijanska policija. 

Komentara 99

RO
rojnik
17:52 05.09.2017.

Mi izručujemo ovog Albanca Srbiji a nama onog Hernadija neće nitko.Skidamo gaće pred svakim,sramota.Nije čudo da nam se dežurna srbadija smije.

SL
slovenc007
19:19 05.09.2017.

Dobijo je šta je zaslužijo. Zanima me kako bi prošo kod vas na punom stadionu pustio zastavu velike Srbije! Bilo bi vam to ok?

Avatar daleko
daleko
16:30 05.09.2017.

Sada vas čekaju teške ekonomske sankcije,poskupit će sljadoled,sjemenke i suncokret a o ljimunad, da i ne govorim:((

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije