Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNA PRIČA
Povratak na članak

Hrvatska izgubila u Strasbourgu jer ocu gotovo 13 godina nije omogućila kontakte sa sinom

Sud u Strasbourgu je utvrdio da hrvatske vlasti nisu u potpunosti izvršile tri sudske odluke kojima su uređeni kontakti Stjepana Jurišića i njegova sina u razdoblju od čak 13 godina, izvijestio je ured hrvatske predstavnice pred ESLJP-om.

Komentari 6

Avatar patkovic
patkovic
18:22 16.01.2020.

jel ima neka supervizija u uniji za ovaj naš kriminal u policiji , naša unutarnja kontrola to ladno aminuje

VL
HE
herojulice
18:21 16.01.2020.

Nakon završne rasprave sutkinja je izjavila da ćemo rješenje o presudi dobiti doma a na upit tko je kriv odgovorila je pisat će unutra. To je bilo 2007 godine, znaći mogao bih i ja tužiti državu jer nisam dobio ništa.

VL
VO
VolimNeVolim
20:03 16.01.2020.

Eto zašo ja mislim da te silne udruge za zaštitu djece, žena, muškaraca i sl. novac koji dobijaju troše bez ikakvog vidljivog rezultata i tako je taj novac bačen u vjetar. Ja bi taj novac usmjerio u ured pravobraniteljice.

VL
KO
Kokoiduhovi
19:41 16.01.2020.

Eto, i to je još jedan komadić mozaika o ogorčenosti hrvatskih građana radom sudova, centara za socijalnu skrb, državne i gradske uprave, MUP-a i policijskih uprava..prestrašno koliko službenika, rukovoditelja, dužnosnika, koliko novca, koja mašinerija - a rezultati jad, jad ii jad. Kako da onda ljudi ne budu revoltirani, ogorčeni, nepovjerljivi. kako da ne uzimaju pravo i pravdu u svoje ruke?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.