Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suđenje na istoku

Hrvatica u Dubaiju prijetila zubaru da će ubiti i njega i ženu ako joj ne da novac

mobitel
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
21.06.2014.
u 14:30

On je moj prijatelj, ako je krivo razumio moje poruke, ispričavam se. Žao mi je.

Nezaposlena Hrvatica u Dubaiju je prijetila starijem zubaru Dancu da će mu ubiti ženu ako joj ne preda novac, piše GT.

U četvrtak je A.S. (42) stigla na optuženičku klupu Krivičnog suda u Dubaiju, a terete je za prijetnje smrću 60-godišnjem zubaru i njegovoj ženi putem sms poruka.

- Tvom će životu doći kraj, a žena ti je već među mrtvima, pisala je osumnjičena Hrvatica, navodi GT.

Zubar S.S. i Hrvatica A.S. bili su prijatelji od 2010. U srpnju 2012. žena je došla u Ujedinjene Arapske Emirate poslom, no kasnije mu se, kaže, obratila i počela ga moliti novac jer je bila u financijskoj stisci. Zubar joj je dao nešto novca, no onda ga je počela iskorištavati.

- Počela je tražiti sve veće i veće iznose, a onda su počeli stizati i prijeteći sms-ovi pa sam se obratio policiji, njegovo je svjedočanstvo. Osumnjičena A.S. na sudu se branila riječima:

- Samo sam ga tražila da mi financijski uskoči. On je moj prijatelj, ako je krivo razumio moje poruke, ispričavam se. Žao mi je.

Presuda će biti donesena 14. srpnja.

>>Dragi Pilselu zaprijetili smrću: 'Doći ćeš i ti na red, okotu'

>>'Tukli su nas letvama i bejzbol palicama. Neki su imali i oružje'

Komentara 4

TE
tejanolejano
14:59 21.06.2014.

Nezaposlena Hrvatica u Dubaiju ??? Mora da je "primala" dobru socijalnu pomoc kad je mogla kod privatnog zubara Danca. Arapi su poznati po tome da pomazu nezaposlene. Eh taj "Karijes". Sad je meni jasan korijen te rijeci.

KA
kajinx
15:22 21.06.2014.

Tko god ima Hrvatsku putovnicu, odmah je Hrvat. Dajte ime, nije maloljetnica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije