Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I on bi vozio

Hrvat u Salzburgu ukrao autobus pa vozio putnike po gradu

autobus
Salzburg.com
03.08.2012.
u 23:51

Četvero putnika koji su bili u autobusu ništa nije posumnjalo, a novi "vozač" uredno je stao na svakoj stanici

Kada je vozač gradskog autobusa u Salzburgu u petak oko 11 sati izašao iz vozila na kratku pauzu, nije mogao ni slutiti da će mu netko oteti autobus. No, upravo se to dogodilo, jer u trenutku dok je vozač bio vani  38-godišnji Hrvat, sjeo je za volan i odvezao se sa stajališta, piše Salzburg.com, a prenose 24sata.

Četvero putnika koji su bili u autobusu ništa nije posumnjalo, a novi \"vozač\" uredno je stao na svakoj stanici i puštao putnike da ulaze i izlaze.

Pravi vozač odmah je sve prijavio policiji koja je ubrzo zaustavila autobus. Nitko od putnika nije ozlijeđen, niti je bilo ikakve materijalne štete na autobusu vrijednom 250.000 eura.

Čovjek koji je odlučio malo voziti autobus po Salzburgu je hrvatski državljanin s prebivalištem u Grazu.

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar MENSA
MENSA
06:22 04.08.2012.

ČOVJEK JE OK! Nemaju razloga da ga kazne! Čovjek je stao na svakoj stanici. Nikom se ništa nije desilo. Ma čovjek je OK. Da sam sudac ja ga ne bih kaznio....ono opomena.....bla, bla, bla......i pustil bi ga doma!

EU
eurobanana
06:48 04.08.2012.

hrvatski državljanin !!!!!!!!!! - . pa znamo da """ imamo dodatnih 700 000 "Hrvatskih drzavljna" i 2 miljona viska Hrvatskih putovnica """ . glavno da se pise """Hrvatski DRZAVLJANIN """

DE
denderi
08:31 04.08.2012.

v jerojatno ima ukradenu hrvatsku putovnicu jer samo mujo i suljo vozali bi malo autobus

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije