Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

HRT-ova 'Kronika Pula film festivala' dosadna je baš kao i sam festival

Nije logično da informacije o Pulskom festivalu moramo tražiti u drugim emisijama, dosad u „Vijestima u kulturi“, a odsad i u „Dobro jutro, Hrvatska“ gdje filmski kritičar daje vrijednosni sud o prikazanim filmovima

Komentari 6

DU
Deleted user
16:21 24.07.2014.

dajte vidačkovića prijatelja od puhača iz orkestra tedija lušetića vrat te jer bez njih propast će carstvo a kamoli ne festival.prijatelji od davnina koje će stić ruka pravde

VL
MC
mica caca
21:09 24.07.2014.

Kako nema nivo kao i Brijuni, balkanski, odnosno Jugoslavenski. Kako bi mi dobro došao odmor na Brijunima s obitelji, kao što se odmara Šerbedžija, njegova klika (puna ljubavi za Hrvatsku, toliko da bez Brijuna ne mogu živjeti). njegovi istomišljenici, aa tkz. hrvatski ministri i političari. Puno će se na tim priredbama sliti novca u državni proračun, svi ti će svoje džepove isprazniti.

VL
AM
alberta.mutti.5
15:00 24.07.2014.

Pila mora biti medjunarodni festival. Pula mora imati nivo.

VL
DR
drugastrana
17:14 24.07.2014.

Znači sve je krivo i na krivom mjestu... Pula, filmski festival,i naravno HRT. A da se radi svog mira i duševnog zdravlja malo prebacite na RTL, NOVU i odmorite mozak.

VL
CR
crniohhelo
17:31 24.07.2014.

Pula ima i mora priliku ozbiljno uzeti da jedan tako vazan filmski festival u kulisi pozornici Pule podigne na noge, vazno za Hrvatsku, Hrvatsku kulturu izvan Hrvatske donijeti, mi nemamo neke industrijske velicine ali nase bogatstvo je zemlja ili to sto je jos od nase zemlje nase, jer puno toga je u nekim stranim rukama, to je krivi smijer to mora biti promijenjeno i sve to sto prikazujemo moramo sa sigurnoscu i ponosom iza svega toga stajati i reci to smo mi to dolazi iz jedne nove zemlje Hrvatske i to je dobro dodjite pogledajte to jer samo tako imamo jednu sansu svi zajednicki nase vidjeti kao dobro lijepo, ne vrijedi pisati festival je dosadan, dosadan je taj koji nije u stanju nesto sto nije dosadno naci i o tome pisati, Salzburg sa svojim igrama koje nisu uvijek optimalno dobre ali ti u Salzburgu uvijek vicu mi smo Salzburg, nase ihre su najbolje, nasa kulisa grada je najveca i najljepsa pozornica na svijetu i ljudi dolaze na igre i gledaju svake godine Jedermana jer sa sigurnoscu moze publika otvorenje igri u Salzburgu otvoriti sa Jedermanom, svake godine i nitko ne govori to je dosadno svaki zeli isto to vidjeti i o tome poslije govoriti, mi imamo u nasoj lijepoj Hrvatskoj vise od toga o cemu drugi pricaju, vrijeme je polako doslo da mi svi zajednicki sve to nase kao nesto nase lijepo i nikada dosadno, dosadno je samo jedno uvijek sve dosadno vidjeti.

VL
SA
Samson
15:18 24.07.2014.

Prošlogodišnji komentar Kronike festivala Ivana Starčevića: Katastrofa zvana hrvatski film ima svoj festival, festival Kroniku, a Kronika svoju voditeljicu. ... Početnički mozak smislio je i vječnu koncepciju izvještavanja o filmovima, kakvu nije zaslužio ni jedan film. Iza izjava glumica, glumacaa i režisera ide negativan osvrt na film, što nije nimalo fer prema onima koji se polomiše da kažu nešto suvislo, ali im za uzvrat nije rečeno da je njihovim riječima namijenjen negativan kontekst.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.