Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Hotel Plaža Omiš**** & Hotel Plaža Duće**** – najljepši su biseri jedinstvene omiške rivijere

Hotel Plaža Omiš
Foto: Promo
1/13
01.10.2018.
u 10:02

Nezaboravan odmor iz snova

Dobrodošli u grad duge gusarske povijesti, zavidne ljepote krajolika, jedinstvene pozicije na ušću rijeke Cetine, Omiš.

Želite istražiti povijest i niz građevina, prepustiti se avanturama na rijeci ili pak uživati u dugim pješčanim i kamenim plažama, omiška rivijera pružit će vam nezaboravno iskustvo odmora.

Hoteli Plaža**** postali su sinonim za visoku kvalitetu usluge i široku ponudu, o čemu govori veliki broj zadovoljnih gostiju iz godine u godinu

Hotel Plaža Omiš
1/13

Hotel Plaža Omiš krasi centar grada, tik uz veliku gradsku plažu, po kojoj je davnih 60-ih godina prošlog stoljeća, dobio ime.

Iz temelja preuređen, već 12 godina kombinacija je komforne i elegantne arhitekture s 85 soba i 6 apartmana. Sve što vam treba za potpuno ispunjen odmor, nadohvat je ruke.

U sklopu hotela pronaći će te fitness sobu, Beauty & spa centar za trenutke opuštanja, tri kongresne dvorane opremljene visokom tehnologijom i Gradsku kavanu za uživanje u kavi i slasticama.

Pored hotelskog restorana, gastronomsku ponudu upotpunjava i Gusarska konoba posebnog brodskog ambijenta, koja svojom širokom ponudom zadovoljava baš svačija nepca.

Hotel Plaža Omiš
1/7

Hotel Plaža Duće svoja vrata otvorio je u lipnju 2017. godine u naselju Duće, poznatom po dugim pješčanim plažama, svega 3 km od centra grada Omiša.

Kombinacija 103 moderne i prostrane sobe i beskrajnog pogleda na more i otok Brač, pokazala se kao pun pogodak za sve one koje traže najbolje za sebe na odmoru.

Hotel koji opravdava i najveća očekivanja, podijeljen je u tri dijela – Main house, Pool house & Sunset house, kako bi i najzahtjevniji gost pronašao sobu i pogled kakav želi.

Za apsolutno uživanje tu je Wellness centar ˝Bai Bien˝ zavidne ponude, fitness soba i Pool bar & restoran ˝Sunset˝ za nezaboravna gastronomska iskustva ili opuštanja uz vanjski bazen i terasu.

Godine uspješnog rada koje su gosti prepoznali i nagradili nizom prestižnih međunarodnih nagrada, rezultat su ustrajnog rada na kvaliteti kao temelju na putu promocije visoke razine usluge i razvoja turizma omiške rivijere.

Hotel Plaža Omiš
Trg kralja Tomislava 6 Omiš
+38521755260
Sales@hotelplaza.hr
www.hotelplaza.hr

Hotel Plaža Duće Luka III
Poljička cesta 79, Duće
+38521783350
salesduce@hotelplaza.hr
www.hotelplaza.hr

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije