Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cijena ruševine

Hotel Korana vrijedan je 32,4 milijuna kn, procjenjuje vještak

'Karlovac - Hotel Korana. (ilustracija)060710 Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL'
'Kristina Stedul Fabac/PIXSELL'
22.02.2011.
u 17:50

Na Općinskom je sudu da zakaže prvu javnu dražbu hotela koji će biti ponuđen na prodaju za iznos od dvije trećine njegove procijenjene vrijednosti

Nakon obavljene analize stanja objekta i njegove statike koju je napravio ovlašteni sudski građevinski vještak Davor Petračić, utvrđeno je da je trenutačna tržišna vrijednost razrušenog hotela Korana i njegova parkirališta 32,4 milijuna kuna. Iznos je to veći od procjena koje su se prošlih mjeseci iznosile u javnosti. I gradonačelnik Damir Jelić kazao je da bi hotel mogao vrijediti oko 25 milijuna kuna.

Na Općinskom je sudu da zakaže prvu javnu dražbu hotela koji će biti ponuđen na prodaju za iznos od dvije trećine njegove procijenjene vrijednosti što bi iznosilo oko 21,6 milijuna.

No vrlo je vjerojatno da se na prvo ročište nitko od zainteresiranih kupaca neće javiti, nego će čekati drugo ročište kada cijena pada za još trećinu pa će se hotel uz rijeku moći kupiti za 10,8 milijuna kuna.

Komentara 1

JA
jamadolac
09:52 23.02.2011.

I nakon puno ročišta naš \" hotel \" će prodati za nekoliko kuna jer ga \" nitko neće \" !!! Poznata politika !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije