Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
25.05.2021. u 14:09

Kakva smo mi to socijalna država ako 35,5% ljudi teško spaja kraj s krajem, a gotovo polovica si ne može platiti tjedan odmora

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Scopus
Scopus
16:59 25.05.2021.

Najviše novca će doći kada se rastjeraju uhljebi s nepotrebnih radnih mjesta i pošalju da rade pošten posao

CK
CKI
16:15 25.05.2021.

Bolje da ne poruče ništa, jer će u paketu oporezovati i sirotinju. Za bogataše to neće značiti ništa, a za sirotinju će biti katastrofa.

IG
igorl
15:28 25.05.2021.

Il oporezuje imovinu ili ne. Nema "nece se oporezivati ovo ili ono". Prva nekretnina, druga, peta, ona u kojoj zivis, ona u kojoj zivi tvoja macka i sl. Sve osim toga ce zahvatit sirotinju koja se nebude snasla, a bogatasi ce ko i vali napraviti zaklade, udruge, firme, religije i sl. kako bi izbjegli placanje. Placaju ili svi il nitko. Dakle - ZG nadbiskupija placa 1% vrijednosti katedrale poreza, a Djuro beskucnik 1% cijene kutije u kojoj zivi pod mostom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije