Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HND osudio otkaz
Povratak na članak

'Vodstvo HRT-a zastrašuje vlastite novinare i ruga se građanima Hrvatske'

'Vodstvo HRT-a guši profesionalizam, sramoti i zastrašuje vlastite novinare i ruga se građanima Hrvatske

Komentari 12

MA
Marko1337
15:41 28.12.2017.

HRT je partijsko glasilo sa jugo-srpskim kadrom koje treba ukinuti kao javno i hrvatsko.

VL
KO
konoplja
15:37 28.12.2017.

Treba ukinuti HRT koji je leglo uhljeba!

VL
KL
klasika
16:15 28.12.2017.

HRT-u govor mržnje smeta kad je Šikanjič sipao otrov protiv HNS-a, a dok je godinama pljuvao po HDZ-u i ostalim kvazi tradicionalističkim strankama, napose po MOST-u, to nikome nije smetalo. A sluštaelji su se osjećali isprljanima i poniženima nakon svakeake emisije Šikanjića i Gerbec.

VL
DD
ddh
18:27 28.12.2017.

Taj Sikanjic ili Sikanic je komunisticko neotesano deriste zadojeno od glave do pete, ne Marxom nego Staljinom i Titom na jednoj polovici, a u drugoj polovici te figure sjedi orjunaski yugo-unitarizam i Velika Srbija. Takvim figurama nije mjesto na javnojj televiziji niti u javnom prostoru. Ali on nije sam na tom Jutelu, koji se neopravano naziva i HRT-om. Na istoj valnoj duzini su i 97% svih t.zv. "novinara i novinarki" na toj televiziji, a tu orjunasko-komunisticku ekipu predvode Stankovic i Zekic, Latin i Milic, predvode ih i "zenske perjanice" tih orjubasa i komunista poput Maje Sever, Munizabe, Jasne Popovic ili Anite Bilic. Kad u drzavi, gdje se ca 85% gradjana izjasnjava kao kotolici, na drzavnoj televiziji u raznim informativnim redakcijama radi ca. 95% orjunasa osnosno komunista Yugoslavena, onda na toj televizij nije nista, sto bi se moglo tretirati kao nesto sto je normalno. Tu cijelu bandu treba najuriti, natovariti ih na nekakav kamion i odvesti ih preko granice u Bajakovu.

VL
KL
klasika
16:02 28.12.2017.

Hrvatski radio je leglo protuhrvatskih novinara koji još rade kao nedodirljivi u svojoj raboti protiv hrvatskih interesa. ŠIkanjić, Marija Gerbec Nj. i ekipa pozivaju jedni druge u emisije i rugaju se slušateljima. Potonji uporno protestiraju kod Uredništva i Uprave, alili nomenklatura je očito nedodirljiva. Gerbec Nj. unatoč užasavanju sluštatelja svako malo pozove notornog Zakošeka s FPZ.

VL
ZL
zlocinackaplatforma112
16:06 28.12.2017.

Ako se zagrebačka podružnica srpskog novinarskog društva buni onda je po prvi put HRT u pravu.....idemo dalje, što se čeka s onim vjetrom u ćeli?

VL
VI
Vito
16:53 28.12.2017.

Hrvatsko novinarsko društvo obavijestilo je međunarodne novinarske organizacije i organizacije koje se bave zaštitom slobode medija ::: No, vidljivo je zaboravilo obavijstiti sjevernokorejsku novnisku organizaciju koja poštuje novinarska prava jednako kao i anemičar u suradnji s ptičicom selicom. __ Gdje ste bili 1990.g. kad se "dobri duh" hrt-a raspojasao i postao javna kuća bez morala, ali s komunističkim kadrom dobro izabranim od strane pljačkaške organizacije pred hrvatskim sudom osuđene za pljačku Hrvatske??? __ Zato - ne serite o obaviejstima koje su vama jednakopravne kao i ljudska prava izbačenih iz stanova u korist lihvara koje štitite kao novinari

VL
MA
Makava
16:04 28.12.2017.

Što je to "novinar novinar"?

VL
VI
Vito
16:54 28.12.2017.

kravata: milodara i radodoajku već imamo pa nikakve koristi

VL
Avatar babas
babas
01:57 29.12.2017.

Nije Milorad ovaj puta ništa loše rekao,rekao je ono što misli i bar 90% Hrvata. HND je jugoliberalno Soroševo gnijezdo,ali ovaj puta su u pravu.

VL
Avatar kravata
kravata
15:40 28.12.2017.

Milorada za premijera i bit ce sve rijeseno.

VL
BU
Bubalamala
17:47 28.12.2017.

Hrvatsko novinarsko društvo zbog prijave evropskoj novinarskoj organizaciji moglo bi kod pravih domoljuba biti prozvano za veleizdaju. Kod pravih domoljuba ne igra nikakvu ulogu dali su govorili istinu ili ne !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.