Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Hitleru su ubrizgavali testosteron kako bi bio bolji u krevetu s Evom

adolf hitler
05.02.2010.
u 21:38

Jednom je prilikom taj slavni hipohondar u stalnom strahu od zaraze optužio vlastitoga brijača jer je dva dana šmrcao, a nije ga na to upozorio

Ozbiljni povjesničari bili su uvjereni da je nacistički vođa Adolf Hitler ne samo najveći nego i jedan od najbolesnijih zločinaca u povijesti. Tako su mu pripisivali i da je bio teški ovisnik o drogama te da je trajno poremećen nakon jedne seanse hipnoze tijekom Prvog svjetskog rata. Čak se u ozbiljnim knjigama moglo pročitati da mu je penis deformiran te da je ostao bez jednog testisa kad ga je u mladosti ubo jarac. Pisalo se o tome da je bio homoseksualac te da je bolovao od shizofrenije.

Droge i lijekovi

Ozbiljno se pisalo i o tome koliko su bolesti utjecale na  njegovu politiku. Spominjao se i njegov liječnik Theodor Morell koji ga je “kljukao” svim mogućim drogama i lijekovima. Hitler je imao veliko povjerenje u liječnika kojeg su najbliži suradnici  proglašavali šarlatanom. U Njemačkoj je izišla knjiga “Je li Hitler bio bolestan” povjesničara Henrika Eberlea i liječnika Hans-Joachima Neumanna. Knjiga baca novo svjetlo na  diktatorovu zdravstvenu sliku. Autori naglašavaju da Hitler nije bolovao od svih bolesti koje mu se pripisuju te, što je možda još zanimljivije, da njegovo zdravstveno stanje nije utjecalo na političke odluke. 

Strah od hunjavice

Otkrili su da je diktator imao dosta  slabih točaka u svom zdravstvenom kartonu te da je bio hipohondar koji se panično bojao i najobičnije prehlade. Dok su Hitlerova družica Eva Braun i jedan od njegovih najbližih suradnika Hermann Göring imali vrlo loše mišljenje o liječniku Theodru Morellu, autori knjige smatraju da se sasvim solidno snalazio u spravljanju koktela lijekova. A u Hitlera je bilo mnogo raznih bolesti i “bolesti”. Kako nije vjerovao u pilule, sve lijekove diktator je dobivao intravenski jer tako bolje i brže djeluju. Prije sastanka s Evom Braun dobivao je “dozu” testosterona kako bi bio “bolji u krevetu”.  Hitler se panično bojao da ne dobije rak te je smrtno strahovao od zaraza. Jednom je optužio svog brijača da je “dva dana šmrcao, a da njemu ništa nije rekao”. Hitler je bio vegetarijanac, ali ne zato što je jako volio životinje, nego zato što je imao problema sa želučanim tegobama. Autori knjige potvrdili su da je Hitler imao krunice od židovskog zlata, ali nisu otkrili da je bio na kokainu. Diktator je bolovao i od Parkinsonove bolesti.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar miletiml
miletiml
22:01 05.02.2010.

pa najvjerojatnije da je jer ako vidimo tko ga je financirao nebi bilo cudno da je dozivio starost i umro prirodnom smrcu negdje u juznoj americi ima nekih podataka pa cak i mjesto i ocevici sad koliko je to istina mada gdje ima dima ima i ........

OB
-obrisani-
23:15 05.02.2010.

Ako hocete vise znati o Adolfu Hitleru onda morate u Austriji pronaci zidovske tajne zapise.To je vec davno poznato u Engleskoj i nekim drugim zapadnim zemljama.Bioloski otac A.Hitlera bio je austrijski zidov SHINKELGRUBER a mama je austijaka prezimenom POELTZ.

Avatar BigBadWolf
BigBadWolf
21:54 05.02.2010.

Jos malo pa ce u javnost da je Hitler dobio azil u SADu kao i ostali prijatelji ... naprimjer Wernher Von Braun.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije