Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka pacijentima

Hit na društvenim mrežama: na šalteru bolnice zabranili upotrebu jedne riječi

čekaonica
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL, Josip Regović/PIXSELL
27.07.2018.
u 16:39

O zabrani se oglasila i sama bolnica, iz koje poručuju da se ograđuju od te obavijesti

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija neobične zabrane koja je ovih dana osvanula na jednom od šaltera bolnice u Pančevu u Srbiji.

Naime, tom obaviješću zabranjuje se upotreba riječi "samo" - kako pacijenti ne bi vršili pritisak na zaposlene i uznemiravali ih tijekom radnog vremena.

- Zabrana upotrebe riječi "samo" u zdravstvu zbog zloupotrebe, koja se odražava na zaposlene, a u cilju ostvarivanja neosnovanih prava pacijenata, u smislu poticaja i pritiska na doktore i medicinske tehničare, iz čega se mogu javiti propusti u radu jer se ništa ne može "samo pitati, samo pogledati, samo posavjetovati, samo ispričati, samo zahvaliti" - navodi se u zabrani.

O zabrani se oglasila i sama bolnica, iz koje poručuju da se ograđuju od te obavijesti

Pogledajte i galeriju fotografija koje su nas nasmijale, ali i šokirale - najveći hit dolazi iz središta Zagreba:

čekaonica
1/30

Komentara 17

KR
Kraken
16:56 27.07.2018.

Karolina jesi to ti?

Avatar Celzijus
Celzijus
17:05 27.07.2018.

Svaki put kad pomislim da sam pročital najveću bedastoću ovi me demantiraju sa još većom idiotarijom. Ovo je danas 101. članak, ajde provjerite kolko ih je bezveznih. I kolko ih je o premiloj im zemljici opančara? Navodno nam je u susjedstvu i Mađarska, Italija, Crna Gora.... ali o njima po jedan članak svake prestupne, za razliku od traktorlanda. Pa več bi bilo logično da se i samim autorima zgadi toliko budalaština, toliko srbijančenja... da iamju kaj u glavi.

Avatar Eddie
Eddie
07:52 28.07.2018.

Piše - camo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije