Naslovnica Vijesti Hrvatska

HGSS: Pronašli smo beživotno tijelo nestalog muškarca u Baškoj Vodi

Radilo se o 36-godišnjaku koji se je jučer nakon 22:30 sata udaljio od kuće u Baškoj vodi i od tad mu se izgubio trag. Srčani je bolesnik zbog čega je bio još ugroženiji na ovim visokim temperaturama.
18. lipnja 2019. u 20:56 3 komentara 2158 prikaza
Nestali muškarac
Foto: HGSS

Stanica Hrvatske gorske službe spašavanja u Makarskoj zamolila je građane za pomoć i da im se jave s bilo kakvim informacijama u vezi nestalog muškarca. Nakon detaljne potrage, pronašli su njegovo beživotno tijelo u moru na 5 metara dubine i udaljenog 35 metara od obale.

Potraga HGSS-ovaca za muškarcem Čudom ostao živ Starac koji je nestao još u srijedu pronađen živ u rupi dubokoj tri metra!

Radilo se o 36-godišnjaku koji se je jučer nakon 22:30 sata udaljio od kuće u Baškoj vodi i od tad mu se izgubio trag. Srčani je bolesnik zbog čega je bio još ugroženiji na ovim visokim temperaturama.

"AKCIJA - Potraga Baška Voda. HGSS Stanica Makarska treba pomoć u potrazi. Radi se o muškoj osobi, 1983. godište koja se iza 22:30 udaljila od kuće u Baškoj Vodi. Nestala osoba nosi naočale te ima crnu kratku kosu, srčani je bolesnik, a u trenutku nestanka je bio odjeven u kratke hlače i majicu, te je na leđima imao crni ruksak. Obzirom na velike temperature i vremenske prilike, molimo pomognite tako što će te podijeliti status. Ukoliko raspolažete bilo kakvom informacijom o nestalom o tome obavijeste policijsku postaju u Makarskoj ili nazovite na naš telefon 091 721 0201", stajalo je u objavi HGSS Makarska.

Nestalog muškarca danas oko 19:00 sati na istočnom dijelu Baške Vode.

"Nažalost, u 19:00 sati pripadnici HGSS Stanice Makarska pronašli su beživotno tijelo nestalog 36-godišnjaka. Službenici PU Makarska uputili su HGSS Stanici Makarska poziv za pomoć u traganju za nestalom osobom. Prva ekipa spašavatelja na teren se upućuje u 11:00. Nestala osoba se u večernjim satima s ponedjeljka na utorak, udaljila od kuće i uputila u nepoznatom smjeru. Tijekom dana ekipa na terenu je u više navrata mijenjala smjer i opseg potrage, ovisno o dobivenim podacima na terenu. Nakon zaprimanja zone preklapanja baznih stanica, a nakon triangulacijom putem signala, potraga je preusmjerena na priobalni pojas. Osobne stvari nestale osobe pronađene su na plaži, na istočnom dijelu mjesta Baška Voda. Specijalno obučeni ronioci spašavatelji, pripadnici Stanice Makarska, nestalu osobu pronašli su na 5 metara dubine na udaljenosti od 35 metara od obale. U akciji su sudjelovali djelatnici PU Makarska, jedan brod Lučke kapetanije sa posadom i 12 pripadnika HGSS Stanice Makarska. Zahvaljujemo se svima koji su svojim angažmanom doprinijeli akciji. Ovim putem pripadnici Stanice Makarska obitelji i prijateljima izražavaju najdublju sućut", priopćili su iz HGSS-a.

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
 • Avatar magarac.joVo adminovbrat
  magarac.joVo adminovbrat:

  počivao u miru božjem.... žao mi je....

 • samoborka:

  Covjek u prekrasnim godinama..dovoljno star za vec znati dosta o zivotu,a dovoljno mlad za imati u sebi jos puno energije i potencijala. Na zalost,Zivot nema milosti i ne mari za slomljena srca. Pocivao u miru mladi covjece.

 • Avatar Dumen
  Dumen:

  Javite kad ga nađete da mi dalje ne tražimo.