Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nismo jedini'
Povratak na članak

Traže odgodu ugradnje skupih bojlera: 'Ovaj problem imaju sve zemlje EU!'

"Najčešći razlozi nemogućnosti zamjene su istek vijeka trajanja, neisplativost popravka i nemogućnost nabavke rezervnih dijelova bojlera te specifičnosti izgradnje dimnjaka koji nisu prilagođeni izmjenama bojlera bez dodatnih rekonstrukcija i sanacija"

Komentari 18

AR
aristip
12:22 01.11.2018.

Ekipa koja je u zakon ugurala prisilnu ugradnju razdjelnika sada pokušava uvesti novi reket građanima !! Stvarno Hrvatska postaje carstvo prevaranata povezanih s HNS-om.

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
12:02 01.11.2018.

hebala vas euroslavija...

VL
Avatar Ronin
Ronin
13:05 01.11.2018.

Neko tu nekoga pravi budalom. U Hrvatskoj plinski bojleri te vrste zagađuju zrak, a u Njemačkoj imaš centralno i toplu vodu na loživo ulje koje po zimi troši kao blesavo i nikome ništa. Kako to?

VL
DA
Danijel2
18:15 01.11.2018.

Pod krinkom riječi "Europski" još jedna organizirana pljačka od strane EU lopina uz pomoć naših lopina i budala. Jadna mu majka ko sam ne razmišlja o svom dobru, nego slijepo sluša nepoznate osobe.

VL
ST
stefj
13:05 01.11.2018.

Hm, pa dobro, sada ionako više nije moguće kupiti staru vrstu bojlera, te ne vidim čemu ta panika. Dok postoje polovni, ljudi će samo zamijeniti postojeći drugim istim takvim, tko to može provjeriti... A kada više neće moći, onda moraju ugraditi novi... Ne vidim što sad traže. Povratak starih bojlera u prodaju?... Druga stvar je za velika postrojenja i zgrade gdje bi se moralo moći ugraditi i drugi tip bojlera, taj dio bi trebalo regulirati zakonom...

VL
KO
kordunmoj75
12:13 01.11.2018.

Taj probllem s bojlerima,imaju "sve EU zemlje,tipa Hrvatska,Madjarska,Bugarska,Rumunija........

VL
DH
dalibor.hren
15:54 01.11.2018.

To vjerojatno traži gospodin razdjelnik!?

VL
BU
bugavuga
12:19 01.11.2018.

Kako Njemačka tražila i dobila dopuštenje da u višestambene zgrade ne moraju ugrađivati kondezacijske bojilere. Mi smo morali ugraditi taj za 13 000 KN jer su ovlašteni serviserirekli kako nemaju druge a ida nesmiju ugrađivati. Koliko znam o ovom problemu se pisalo dugo, a mislim kakonaša Vlada nije tražila izuzeće, problem tih novih kako mi je rekao serviser je da se mora sanirati i dimnjak i ako su drugi spojeni na isti dimnjak da onda svi moraju mijenjati, pa smo mi stavili i probili fasadni.

VL
BU
Bubalamala
17:03 01.11.2018.

Ovdje se radi o kondezacijskim bojlerima koji su ekonomičniji bez razlike koje gorivo koristi.Prvo takav tip bojlera ne grije vodu u kotlu na visokoj temperaturi a osim toga koristi kondezaciju i pretvara je u energiju .

VL
RI
rightside
18:20 01.11.2018.

ma ne treba ovaj nazovi zakon smatrat za ozbiljno,jer on je bitan anemicnom ali i vrdoljaku da opet kakvih 100 mil kuna "sredi za zenino poduzece"))))))) jer kad ga nitko nije osudio za "biznis" u vladi velikog zoke,neca ga se dirat ni u ovoj jer on uvjetuje "pravila ponasanja")))))ko i pupavac i tesla banka dosad,)))))

VL
Avatar reference
reference
12:07 01.11.2018.

Ovaj problem imaju sve zemlje EU!'.....koje su to SVE zemlje, jel da ja ovo nisam procito u vecernjem ne bih zno da postoji a zivim u EU zemlji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.