Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Helmutu Kohlu milijun eura za ujedinjene Njemačke

Priznanje se Kohlu dodjeljuje za “životno političko djelo čiji vrhunac predstavlja ujedinjenje Njemačke i njena integracija u ujedinjenu Europu”.

Komentari 10

AU
autoritet
18:43 21.02.2010.

Danke Helmut, i u ime Hrvatske

VL
Avatar mliniški
mliniški
16:38 21.02.2010.

Dao mu Bog dobro zdravlje i sreću u obitelji.Taj gospodin uz Gorbačova je zaslužan za sadašnju modernu Europu.

VL
VL
▄▀▄▀
16:30 21.02.2010.

i Hrvatska bi ga morala nagraditi sa još milijun € za zasluge pri rasturanju YUGOSLAVIJE

VL
OB
-obrisani-
17:08 21.02.2010.

Neki dan reče Mesić,kako Tuđman nije zaslužan ni za što i sve bi se valjda dogodilo samo po sebi (Hrvatska država).Cijeli svijet ima velike ljude,a jedan od njih je i Kohl i Gorbačov.I Hrvatska će pamtiti samo jednog predsjednika.Prvoga.Svi drugi će biti statistika.

VL
MM
Mladen Miletić
17:14 21.02.2010.

Helmut Kohl ostvario je njemačko jedinstvo u trenutku kada se za to pružila povijesna prilika, jel je jedan izdajica i umno bolesni Gorbačov tako odlučio to dozvolio. Ako je to pozitivno onda bi bilo pozitivno da se Hrvati sa hercegovcima spoje kao i Republika S sa svojima. Isto kako se podržava i ozakonjuje odvojenje Kospvara ai metijohara , a ne dozvoljava malima koji su to isto htijeli negdje drugdje ! Hrvatska ga je trebala nagraditi za rasturanje Yu i za mnoge mrtve neprijatelje te veliku sreču Hrvatske da danas uživa veliku sreču jel koristi svoje bogatstvo samo za Hrvate. A ne prije morali smo hraniti Srbe, muslimane Albance i Makedonce. Sada sa tolikim morem obalom otocima našom marljivošču sve devize u Hrvatskoj brodogradilištima bogtstvom nije ni čudo da svi vozomo Poršeeeee.. I smijemo se ostalim polugladnim prezaduženim opljačkanim samima od sebe gubitnicima !

VL
OB
-obrisani-
18:10 21.02.2010.

Idem se i ja istaknut u zalaganju za njemačko jedinstvo... Još ću ujedinit Nizozemce i Flamance te Dance i Norvežane.

VL
OB
-obrisani-
19:00 21.02.2010.

mister traktorist, izdaje te zlovenska tipkovnica! ukiseli se u svom jalu, Helmut Kohl je za Hrvate odmah do dr Franje Tuđmana! da mene pitaju 1% plaće za nakladu Kohl/Tuđman, podpisap bih tri godine! kako tebi i tvojim komunjarama nikako ne ne ide u glavu da su sssr, staljin, kardelj, tito... zaboravljena prošlost? nalijepi si ih na sve zidove, klanjaj im se dan i noć ali ne bali po forumu, gadiš nas!!!

VL
OB
-obrisani-
19:39 21.02.2010.

U Njemačkoj ljudi dobivaju nagrade za ujedinjenje Njemačke, u Hrvatskoj najveće nagrade dobivaju oni koji razjedinjuju Hrvate i Hrvatsku. Tzv. slobodni mediji u svemu tomu imaju iznimno prljavu ulogu.

VL
BR
Brobi
19:44 21.02.2010.

I hrvatska treba dodjeliti slicnu nagradu nasem predsjedniku Mesicu. Njemu nagrada za razbijanje sve ukupnog hrvatskog naroda. To je zasluzio jer je u to ulozio veci dio svoih 10 godina predsjedovanja. Ne samo da se odrekao hrvata izvan hrvatske vec ih nije nikada ni posjetio iako je proputovao cjelu kuglu zemaljsku uzduz i popreko .

VL
RI
riise
20:00 21.02.2010.

Predsjednik Kohl napravio je \"grandiozan poduhvat\" i tako spasio Istok Europe. U početku je bilo puno neodobravanja i protivljenja zato što je to bilo i vrlo skupo...Hoće li Predsjednica Angela Merkel kojoj je glavni savjetnik Roland Berger to isto uspjetii učiniti i s južnom Europom...Prema francuskoj banci BNP Paribas cijeli projekt bi koštao oko 400 Mlrd. EUR,a najveći udio bi platila Njemačka...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.