Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA BRITANIJA

VIDEO Helikopter pao i zapalio se: Pilot i putnik čudom prošli bez ozljeda

GettyImages/IPA/Pixsell
24.06.2020.
u 19:45

Pad helikoptera dogodio se danas oko 12:20, te su odmah pozvane službe spašavanja.

U padu helikoptera koji se srušio u polju kraj puba i zapalio u engleskom gradiću Long Martson nitko nije nastradao. Pilot i putnik uspjeli su izbjeći smrt napustivši srušeni helikopter u pravom trenutku. 

Pad helikoptera dogodio se danas oko 12:20, te su odmah pozvane službe spašavanja. 

- Po dolasku na mjesto pada, službe spašavanja otkrile su helikopter u plamenu. Na mjestu nesreće nalazila su se dva pacijenta koji su uspjeli izaći na vrijeme iz helikoptera - kazala je glasnogovornica, pišu britanski mediji. 

Pravo je čudo što su obojica završili bez ozljeda.

- Vatrogasci iz Alcestera, zajedno s vatrogascima iz vatrogasnih postaja Stratford i Pebworth nalaze se na Long Marstonu gdje se srušio helikopter. Pilot i jedan putnik uspjeli su se spasiti prije nego što je helikopter zahvatila vatra - objavili su lokalni vatrogasci na društvenim mrežama. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije