Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgovorili zastupnici

HDZ: SDP komesarka je demonstrirala raskoš neznanja, Ahmetović: Češće sam na stranicama HDZ-a od premijera

Zagreb: Sabor nastavio sjednicu raspravom o europskim pružateljima usluga skupnog financiranja
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
24.01.2022.
u 17:59

- Za oporbu, koja se bavi pamfletima, samo su dvostruki kriteriji vječni! - navode iz HDZ-a

Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) odgovorila je saborskoj zastupnici Mireli Ahmetović (SDP) na komentar o uhićenju muškarca koji je naveo da premijera Andreja Plenkovića "treba dočekati pokvarenim jajima", a vrlo brzo im je odgovorila SDP-ovka.

HDZ u statusu navodi da je Ahmetović "demonstrirala svu raskoš vlastitog neznanja i lažljivosti" te kako premijer Plenković nije imao veze s provedenim kriminalističkim istraživanjem vezanim uz spomenuti slučaj. 

VIDEO Policija privela 72-godišnjaka zbog komentara o Plenkoviću: "Treba ga dočekati pokvarenim jajima"

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti: 

- SDP komesarka Ahmetović opet je demonstrirala svu raskoš vlastitog neznanja i lažljivosti. Premda je zadarska policija već pojasnila da se radi o redovitom postupanju u okviru službene dužnosti te da je na nadležnom sudu da donese konačnu odluku, ona svejedno i dalje laže da je premijer Andrej Plenković imao veze s kriminalističkim istraživanjem koje je provedeno nad dvojicom muškaraca zbog moguće povrede Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

U lažnim se optužbama komesarki priključila i čelnica “utjecajnog” GLAS-a Mrak-Taritaš, nekadašnja Milanovićeva ministrica. Stoga ćemo im malo osvježiti pamćenje kako je policija postupala u vrijeme njihovog „znamenitog“ mandata. Za oporbu, koja se bavi pamfletima, samo su dvostruki kriteriji vječni! - navode iz HDZ-a. 

Mirela Ahmetović odgovorila je na Facebooku na prozivke iz HDZ-a sa statusom naslovljenim "HDZ po dobrom starom udbaškom receptu"

"Iznimno sam počašćena i radosna što sam na HDZ-ovim stranicama češće od narcisoidnog premijera. U karakterizaciji slučaja iz Zadra gdje je 72-godišnjak uhićen zbog "omalovažavanja i vrijeđanja", kako je priopćila policija, nigdje nisam spomenula da je čovjek uhićen po premijerovom nalogu. Drago mi je što je to u svom odgovoru potvrdila kriminalna organizacija. 

Čudim se što korumpirana gospoda iz HDZ-a imaju vremena odgovarati na "pamflete". No, od HDZ-a ne trebamo ništa drugo ni očekivati osim udbaškog glađenja perom premijerovog lika i djela. Kad bi barem tako orni bili u obnovi potresom pogođenog područja. Tada problem ne bi bile niti grude snijega niti pokvarena jaja", navodi se u statusu

Podsjećamo, prepirke između HDZ-a i Ahmetović krenule su nakon što je SDP-ovka zastupnica ranije danas na Twitteru komentirala vijesti o privođenju muškarca. 

- Kad se vlast počne bojati vlastitog naroda, zrela je za odlazak. Naravno, može krenuti i u smjeru autokracije što hrabri Plenković polagano implementira. Jer njegov kult ličnosti ne može podnijeti par pokvarenih jaja. Iako sve oko vlasti opasno "smrdi" - navela je. 

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Le-Freak
Le-Freak
18:28 24.01.2022.

Tako to tipicno. Kada se drugarici pod nos podturi tipicna lijeva dvolicnost i antiintelektualna proturjecnost onda opet floskulama okrece plocu na neke druge izmisljotine. Kada joj se pokaze i dokaze da su oni kada su bili na vlasti bili 20x gori ustvari razaraci zemlje i drustva onda opet idu nove napamet naucene floskule i uvrede. Jedino neinteligentniji od ljevicara su njihovi zetoncici na desnici.

PP
plavac plavi
20:08 24.01.2022.

Alapača, rekli bi njezini preci!! To joj je blizak izraz koji razumije!!

DU
Deleted user
09:04 25.01.2022.

Nije lako živjeti s manjkom cm.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije