Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miro Totgergeli

HDZ-ovca naljutio Milanović: 'Što da se odgovori djetetu kad pita pa je l' se kod predsjednika poslužuje kokain'

Bjelovar: Miro Totgergeli održao konferenciju o krizi uzrokovanoj koronavirusom
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/2
24.10.2020.
u 17:53

Nažalost, ovo nije prvi put da predsjednik govori o kokainu. Neki dan je rekao da on za njega nema novaca, navodi se u priopćenju

Predsjednik Zoran Milanović iznenadio je sve kad je tijekom svoje konferencije upitao konobara ima li kokain aludirajući na izjavu premijera Andreja Plenkovića koji ga je nazvao 54-godišnjim šmrkavcem. Međutim, to se nije svidjelo HDZ-ovom zastupniku Miri Totgergeli. 

Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti. 

"Sablaznio me predsjednik Milanović kad je na jučerašnjoj konferenciji za medije u maniri nekog lošeg stand-up komičara dobacio osobi koja mu je donijela vodu: "kokaina nemate?“ kao da se inače u Uredu predsjednika poslužuje kokain, samo ga trenutno nema. 

Pitam se što da roditelj nakon toga odgovori svom maloljetnom djetetu kad ga pita: „pa je l' se kod predsjednika poslužuje kokain?“  ili kako na takvo ponašanje gledaju obitelji osoba koje se bore s ovisnošću? Predsjednik Milanović očito ne zna kakvu kalvariju oni prolaze i koliko ih ovakve stupidne izjave pogađaju. 

Nažalost, ovo nije prvi put da predsjednik govori o kokainu. Neki dan je rekao da on za njega nema novaca. Možemo dakle zaključiti, da ga ima, on bi ga uzimao?  Za mene je to uistinu skandalozno, predsjedniče prevršili ste svaku mjeru!", navodi se u priopćenju HDZ-ova zastupnika. 

VIDEO: Milanović sazvao konferenciju za medije

Komentara 25

Avatar Cornelius
Cornelius
18:14 24.10.2020.

Smatram da ljudi ne bi uopće trebali gubiti vrijeme i živce te trošiti vrijeme na ovog slučajnog predsjednika. To jadno prištavo stvorenje treba naprosto ignorirati, neka se njime bave psihijatri, mada smatram da su i oni nemoćni.

DU
Deleted user
20:31 24.10.2020.

Dečki pazite kaj pišete o Zoki.Zato ja stalno pišem o najpametnijem ,najkulturnijem,najpoštenije,najuspješnijem i najljepšem predsjedniku u EU i siguran sam da me admin nebu obrisal.😁😁👍👍

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
20:44 24.10.2020.

može li neko otvoriti račun da skupimo priloge za predsjednika?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije