Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZIVALI NA LINČ
Povratak na članak

Hakirana stranica 'Hrvatske izdajice', prije gašenja se narugali kreatorima stranice

Prije nego što je potpuno ugašena, hakeri su posjetitelje stranice preusmjeravali na gej pornostranicu

Komentari 14

DU
Deleted user
22:39 01.12.2021.

O čemu vi komšije?

VL
Avatar matalan
matalan
06:31 02.12.2021.

Bolesno..vučitelica bu dobila božičnicu i takvim se bedastočama bavi..tražiti odstrel zdravstvenih radnika je za haps i buksu svih antivax bolesnika..

VL
Avatar VLbriše
VLbriše
08:28 02.12.2021.

Izdajice nisu oni koji rondaju po kontejnerima tražeći plastične flaše , izdajice nacije su oni koji su mogli ali nisu podignuli otkupnu cijenu plastičnih flaša .

VL
CE
celovic
07:41 02.12.2021.

To hakiranje je odradila policija.

VL
Avatar KRALJ-TOMISLAV
KRALJ-TOMISLAV
08:01 02.12.2021.

Nije to nikakva Bernarda Jug nego hibridni rat protiv Hrvatske u režiji komšija!

VL
TH
ThathankaIyotake
00:20 02.12.2021.

Pamet ima granica, no glupost nema. Bez obzira na to što takva stranica sve krši, zakonski i ljudski, koliko bedast moraš biti da ne predvidiš da će te provaliti i k tome još povući podatke? I ne samo samo od od vlasnika domene, nego i svih onih koji su upisivali podatke a nisu se anonimizirali. Bože sačuvaj od "učiteljice" koja govori "moj narode" a stranicu registrira u Rusiji, i od svih koji su doprinijeli sadržaju.

VL
Avatar comparator
comparator
09:15 02.12.2021.

Ma dajte !? Bernarda Jug je neprijatelj ili "revilucionar " !? Žena je samo neobuzdano razočarana lopovlukom i svime što je negativno u Hrvatskoj.Naravno da se ne slažem s nasiljem i ne podržavam gotovo ništa što ona izražava ali ona svakako nije neprijatelj Hrvata i Hrvatske. Bolje bi bilo malo se pozabaviti sustavom koji se je okrenuo braniti sustav od svojih uzurpatora koji siguran sam nisu pošteno dobili vlast jer su koristili političku trgovini ,a koja nije dozvoljena i kažnjiva je po zakonu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.