Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osnovana nova tvrtka

Hajdaš Dončić smijenio tri pomoćnika, dvojica bez posla

Hajdaš Dončić
Željko Lukunić/PIXSELL
18.12.2012.
u 12:24

Jasmin Krizmanić, dojučerašnji pomoćnik ministra Siniše Hajdaša Dončića, od 1. siječnja odlazi na mjesto predsjednika uprave nove tvrtke koju će osnovati HAC i ARZ

Jasmin Krizmanić, dojučerašnji pomoćnim ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Siniše Hajdaša Dončića, od 1. siječnja odlazi na mjesto predsjednika uprave nove tvrtke za naplatu i održavanje koju će osnovati Hrvatske autoceste i Autocesta Rijeka – Zagreb.

Nova tvrtka nosit će naziv Hrvatske autoceste – održavanje naplate i cestarina, a već se sada zna da će u njoj raditi 2850 ljudi. Druga dva zamjenika ministra, Perica Šolić i Nikola Mendrila, ostala su bez posla, a nije im pronađeno ni zamjensko mjesto u ministarstvima.

– Ključni zadatak nove tvrtke bit će smanjiti troškove održavanja, a cilj nam je da se oni smanje za 20 do 30 posto. HAC će biti glavni nositelj ovog programa restrukturiranja – poručio je Krizmanić.

Koji je točan razlog ove promjene, Hajdaš Dončić nije jasno odgovorio. Nakon ovih promjena ministar će imenovati novoga pomoćnika Igora Butorca koji dolazi iz riječke Jadrolinije.

>>U HAC-u su izmislili funkciju za Guština pa odustali

Komentara 19

OB
-obrisani-
16:06 18.12.2012.

Malo ih je smijenio. Kada će ostatak hdz-ovske mladeži završiti na Zavod, obzirom da se sa njim nisu ni jednoga dana susreli.

IN
informbiro
18:19 18.12.2012.

dno dna...otpravnik vlakova samo zato što je lokalni frend hajdaša iz zagorja postaje predsjednik uprave haca..katastrofa...njih dvoju veže i to što je hajdaš uzeo ženino prezime, a jasmin krizmanić se tako preziva od devedesetih. prije se prezivao hadžihasannekako...dakle, obojica se iz nekih razloga srame svojih prezimena...zamislite koji su to kompleksaši...

Avatar kanonik
kanonik
14:13 18.12.2012.

Sprema se privatizacija,ovi su nagrebali,zato se i odvajaju od matice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije