Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stanje na cestama

Gust promet na autocesti A1 od Bosiljeva prema Zagrebu

gužve Lučko (1)
Borna Filic/PIXSELL
Autori: jek/VLM, irk/VLM
28.07.2013.
u 12:21

Na ulazu u Hrvatsku više nema gužvi, dok se na nekim graničnim prijelazima čeka na izlazak iz Hrvatske

Gust je promet na autocesti A1 od Bosiljeva prema Zagrebu, a kod naplatnih postaja Lučko na izlazu s autoceste A1 prema Zagrebu nema kolona, izvijestio je oko 22 sata HAK.

Promet je danas bio vrlo je gust na otoku Krku u smjeru kopna, pojačan na Jadranskoj magistrali te autocesti A1, dok je na većini ostalih cesta bio srednje gust.

I dalje je pojačan pojačan izlazak osobnih vozila na graničnom prijelazu Metković gdje se čeka oko 1 sat te na prijelazima Kaštela i Rupa. Na graničnim prijelazima Bregana i Pasjak pojačan je izlazak teretnih vozila, a na drugim prijelazima više nema duljih čekanja.

U jutarnjim satima promet je na većini cesta bio srednje gust, a pojačan na Krčkom mostu. Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb ranije je dolazilo do povremenih zastoja na čvoru Oštrovica iz smjera Zagreba te na na silasku prema otoku Krku i Crikvenici. 

>>Kolona na Lučkom se smanjila, duga je oko 3 km

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije