Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija predsjednika SDP-a

Grbin: Vrijeme je za konkretne radnje, a ne da Plenković, bez ikakvog temelja, od sebe stvara žrtvu

Zagreb: Nakon objeve službenih rezultata Peđa Grbin obratio se okupljenim medijima
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/5
15.10.2020.
u 17:01

- Plenković i HDZ od ponedjeljka jedno propovijedaju, a 30 su godina radili drugo. Okolnosti u društvu doista su teške, ali su najodgovorniji za to upravo oni u HDZ-u koji su ih stvorili svojom korupcijom i godinama rastakanja pravne države, rekao je Grbin.

- Niti Plenkovića, niti mene, pa tako ni ostale kolege političare, građani nisu izabrali da se međusobno provociramo ili vrijeđamo. Plenković može na račun SDP-a i mene osobno govoriti što god hoće, ali to ne mijenja činjenicu da je danas bilo osam puta više zaraženih nego za vrijeme lockdowna, da javni dug divlja, da nam prijeti ovršni tsunami već idućeg tjedna, a da Vlada nema nikakve odgovore na zdravstvene ili ekonomske probleme, osim odluke da u samoizolaciju više ne šalju epidemiolozi nego sami zaraženi. Upravo zato želim da počnemo ozbiljno raditi, a ako Plenković to ne zna ili ne može onda za to neće odgovarati meni nego građanima - ovim je riječima novi predsjednik SDP-a Peđa Grbin reagirao na današnje izjave Andreja Plenkovića iz Bruxellesa u kojima se premijer obrušio i na samog Grbina.  

- Plenković i HDZ od ponedjeljka jedno propovijedaju, a 30 su godina radili drugo. Okolnosti u društvu doista su teške, ali su najodgovorniji za to upravo oni u HDZ-u koji su ih stvorili svojom korupcijom i godinama rastakanja pravne države. Vrijeme je da se po tom pitanju počnu poduzimati konkretne radnje, a ne da Plenković, bez ikakvog temelja, od sebe stvara žrtvu - zaključio je Grbin osvrt na premijerove najnovije izjave. 

VIDEO: Premijer Plenković na sjednici Vlade: "Ovaj napad s Markovog trga ima i elemente terorističkog akta!"

Komentara 6

JO
jovanovic
21:14 15.10.2020.

vidi Grbe sto se uzoholio

Avatar Cornelius
Cornelius
18:23 15.10.2020.

Geđa je primjer one stare poslovice: Jedina nemoguća stvar na svijetu je bUd.li objasniti da je bUd.la..!

DU
Deleted user
17:52 15.10.2020.

Evo novog bere sveznalca i lupetaša

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije