Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNUTARSTRANAČKI SUKOBI
Povratak na članak

Grbin: Uskoro rasplet neodržive situacije za SDP

Grbin je odbacio tumačenje da i on, poput njegova prethodnika Davora Bernardića, ima istu situaciju - da SDP jednu vlast ima na Iblerovu, a drugu na Markovu trgu

Komentari 7

PA
Pahor
16:54 15.09.2021.

Tak je Peđo. Zna se kako se postupa s onima koji kritiziraju velikog vođu. Sibir ili skratiti za glavu. Nebudu oni...

VL
PO
polifonije
17:06 15.09.2021.

pedja je idealan da sjedne na jaja kao kokoš pa možda se izleže nešto zdepenjara.

VL
LO
Lolita3
17:05 15.09.2021.

Evo Peđe, kolovođe ekipe koja navija za prisilno cijepljenje. I javno se Premijeru nudio za žetončić, Nadam se da će ih uskoro Vrag uzeti pod svoje, što prije to bolje....

VL
CR
crocro
09:25 16.09.2021.

Najidealnije rješenje za SDP je eutanazija kompletne stranke s Hrvatske političke scene. Ako se nađe neki članstvu priznati i podržani vođa, lako može pokrenuti neku novu stranku. Kada bi se stranka ugasila, što bi bilo odlično za Hrvatsku političku scenu, i kada bi se pokrenula neka nova politička stranka od recikliranih članova SDP-a, uvjeren sam da bi nastavak političke aktivnosti nastavilo 15-20 % sadašnjeg članstva a ostatak bi se izgubio u bespućima svakodnevnog života. A potpuno je jasno zašto se stranka muči s preživljavanjem? Jednostavno jer je HDZ dominantan, argumentiran tj. podastire kvalitetrnije argumente kojima se SDP ne može suprotstaviti ili neutralizirati. SDP ima ambiciju vladati, ali to je jednostavno nemoguće. Ja bih to usporedio s HNL-om. Mnogi zamišljaju da su na čelu tablice HNL-a ali ne ide jer se i Dinamo mora pitati što on misli o tome. I sada kada očito ne ide nikako, izbopri izgubljeni, reakcija je normalna, članstvo ljuto, svadljivo, puno prepucavanja i svađa zbog poraza, mnogi žele biti vođe misleći da će nešto preokrenuti u svoju korist, a zapravo je to utopijska pomisao. HDZ je stabilan, relativno dobro kormilari brodom i Hrvatsku dobro pozicionira u EU a i rezultati vođenja nisu loši. I normalno je da građani podupiru stabilne političke opcije zbog same sigurnosti, kako mogu glasovati za SDP pun previranja i nesigurnih možebitnih rezultata. I to boli SDP, zato su trvenja, svađe, prepirke, isključivanja, soliranja, rivalstvo.

VL
RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
18:18 15.09.2021.

Opet oficir Peda tjesi uplakane drugovi , ljutvzato sto je premalo njih izvjesilo srpsku zastavu

VL
RO
roland
16:56 15.09.2021.

Mislim da će Peđa Grbin morati provesti ono što je Josip Broz zvao - čistka u partiji. U partiji su ozbiljne frakcionaške borbe koje Peđa mora početi odlučnije rješavati.

VL
RO
roland
16:53 15.09.2021.

Grbin treba izbaciti sve stare SDP-ovce i postaviti mlade i nove.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.