Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNAŽAN VJETAR

Grana pala na putnički vlak u Podravini, drvo se srušilo na kuću u Križevcima

Zagreb: Olujni vjetar porušio stoljetna stabla u parku psihijatrijske bolnice Vrapče
Foto: Robert Anic/PIXSELL
13.05.2019.
u 12:22

Osim materijalne štete, u noćašnjem i jutrošnjem nevremenu nije bilo ozlijeđenih osoba.

Oveća grana razbila je prednje staklo na putničkom vlaku koji se jutros oko 6 sati kretao između Đurđevca i Kloštra Podravskog. Kako doznajemo u policiji, snažan vjetar otrgnuo je deblju granu sa stabla koja je pogodila staklo strojovođine kabine te se odbila odbila izvan pruge. Vlak se nakon toga prisilno zaustavio u Kloštru. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a promet se odvija neometano.

Samo 15-ak minuta kasnije policiji i vatrogascima stigla je dojava da je jak vjetar staro stablo kestena srušio na obiteljsku kuću u Ulici bana Jelačića u Križevcima. Počinjena je manja materijalna šteta.

Iznimno jak vjetar sinoć je rušio stabla diljem Podravine i Prigorja. Oko 22 sata u Drnju kod Koprivnice stablo je oštetilo betonski nosač strujnog voda, a oko 22.40 sati u Molvama kod Đurđevca drvo je palo na električnu mrežu. Na križevačkom području pak između 3 i 5 ujutro više je stabala srušeno na ceste u šumskim predjelima kod Kloštra Vojakovačkog, Većeslavca, Žibrinovca i Svete Helene. Vatrogasci su brzo uklonili drveće.

Osim materijalne štete, u noćašnjem i jutrošnjem nevremenu nije bilo ozlijeđenih osoba.

Pogledajte i video: Olujni vjetar na Trešnjevci čupao stabla i prevrtao štandove

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije