Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi zakon
Povratak na članak

Gradovi i općine odlučivat će o koncesijama na plažama

Koncesije će se u pravilu dodjeljivati putem javnih natječaja, a dio plaže pod koncesijom morat će biti slobodan za pristup svima.

Komentari 3

RI
rightside
13:44 11.07.2018.

znaci ovako, lokalni serifi os pule do dubrovnika ce i dalje brat "nagradice" i besplatne cuge za uslugu,, ma krasno,,)))))) sve je isto ko i lani,,))))) no podsjeticu na nesto od prosle godine,(za ovu neznam) "neki gazde" ce i daljee u svojim lokalima moci vjesat slike lenjina, marxa i engelsa, tita, i slicnih "njihovih idola" pa i idola odredenih gradonacelnika duz hrvatske obale!!!! s tim valjda dokazuju na cijoj su strani i da njima nitko za to nista ne moze,,))))))

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:56 11.07.2018.

ako se vodne naknade prikupljaju na području cijele rh, a troše 'solidarno' na području cijele rh, a uglavnom najviše tamo gdje se i najmanje prikupi, dalmacija, red bi bio da se i sav turistički prihod solidarno podijeli po državi. čudo jedno kako je otočanima sasvim 'normalno' da im država gradi vodovod novcem kojeg uzme svim građanima, al otočani bi da novac od turizma zadrže samo za sebe. no, nije neki novac u pitanju, niti milijarda kuna godišnje, ali princip nek se poštuje i drugdje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.