Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlouporaba položaja
Povratak na članak

Gradonačelniku Belog Manastira Ivanu Dobošu osam mjeseci zatvora, ali uvjetno

Tereti ga se kako je nezakonito omogućio Kalivodi da dobije posao na natječaju Grada Belišća, i to tako što mu je potpisao lažnu potvrdu da je i s njegovim gradom uspješno surađivao

Komentari 14

KA
kafka
15:37 09.04.2014.

Trebalo bi otvoriti nagradnu igre: - Pronađi nekorumpiranog gradonačelnika/radonačelnicu i - Pronađi nekorumpiranog župana/županicu

VL
KA
kafka
16:32 09.04.2014.

Sramotno i uobićajeno. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . .. . . . . .. . . . . . . Pa i Ministarstvo znanosti obrazovanja i sporta izdaje lažne potvrde. . . . . . . . . . . . . . . . . . - MZOS-a, da bi zaštitilo dekanicu od nezakonitih radnji, izdalo mišljenje da je izboru u zvanje jednog predavača na Međimurskom veleučilišta bio po zakonu, a nije. Ministarstvo je poslije odbijalo dati mišljenje o vjerodostojnosti i pravnoj utemeljenosti tog mišljenja. Inače osoba koja je potpisala to lažirano mišljenje danas radi u uredu predsjednika Josipovića. . . . . . . . . . . . . . . . . . - Dekanica Međimusrkog veleučilišta lažira podatke u Informacijskom sustavu visokih učilišta kako bi pokušala opravdati upis ocjene njenom sinu od strane nastavnika koji nije bio nositelj predmeta. Ministarstvo zna i šuti! A DORH se uvijek može pozvati na lažne podatke. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Kriminal lažiranja, nepotizam i korupcija nadilaze stranačke i interesne granice, ali se lakše kriju unutar tih granica.

VL
DU
Deleted user
15:22 09.04.2014.

Na izborima za gradonačelnika je bio kandidat koalicije SDP-HNS! A zašto nije novinar nije napisao, pa vjerojatno jer je svejedno?!?! Već i vrapci na grani znaju da je ta kolaicija jednako lopovska/nepoštena/nesposobna kao i HDZ, pa nije niti bitno. Eventualno je bitno da shvati i Milanović, koji je gluh, slijep i dovoljno samodopadan da gleda samo sebe u ogledalu i nema vremena za novine, pa opet ispada da je svejedno...

VL
TA
tamanitelj
15:15 09.04.2014.

Napišite iz koje stranke je ovaj došao

VL
GU
gustirna
16:37 09.04.2014.

ma citam clanak i ocekujem da ce nam 'nezavisni' novinar navesti iz koje je stranke drug dobos. dosao do kraja clanka a ono nista, sto mi je bilo sasvim dovoljno da zakljucim da je drug dobos clan crvene zlocinacke mafije.

VL
CR
crnaguja1950
11:03 10.04.2014.

samo niste napisali da je dotični muljator kandidat liste SDP-HNS¨!?¨?¨?¨?¨? kad je HDZ-ovac u pitanju onda obično pišete i kad prođe kroz žuto na semaforu ili pljune na cesti.Čemu dvostruka mjerila???

VL
KA
kafka
16:38 10.04.2014.

Ivan Doboš kaže: "Nisam ni čitao što potpisujem". . . . . . . . . . . . . . Tako je moguće potpisivao i gospodin Vito Turšić, bivši ravnatelj Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta, a od veljače 2012.2. predstojnik ureda predsjednika Josipovića. . . . . . . Potpisao je pravno neutemeljeno mišljenje MZOS-a, da je izbor u zvanje predavača jednog člana Međimurskog SDP-a bio u skladu sa zakonom. Time je zaštitilo dekanicu lokalmog veleučilišta od optužbi za nezakonite radnje, pri tom izboru. Ministarstvo je poslije uporno odbijalo dati mišljenje o vjerodosti tog 'naručenog' mišljenja. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Samo izgleda da u slučaju gospodina Turšića nema nitko volje da ga se procesuira za razliku od slučaja gospodina Doboša!

VL
DU
Deleted user
09:55 10.04.2014.

admine........a zasto izbrisao moj komentar gdje spomeni ovu postenjacinu?????' nisi znao napisati po kojem to vasem glupavom clanku pa si ga samo izbrisao......ma krasno....

VL
CA
cro army
16:51 09.04.2014.

Da je gradonacelnik Bijelog a ne Belog bila bih druga prica ovako sretno kriminalcino

VL
SU
superman21
14:47 10.04.2014.

kod nas političari nemaju ni trunku moralnosti u sebi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.