Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVIO I VIDEO

Gradonačelnik Venecije pobjesnio: Dva arogantna idiota izruguju se našem gradu

Twitter
17.08.2022.
u 21:02

Luigi Brugnaro je kasnije, pošto je njegov apel na Twitteru postao popularan, objavio da je duo pronađen i da su im daske zaplijenjene. Dodao je da će biti tretirati "kako zaslužuju"

Gradonačelnik Venecije kritizirao je u srijedu "dva idiota" koji su snimljeni kako surfaju Canalom Grande, obećavši besplatnu večeru onome tko ih identificira.

Luigi Brugnaro je kasnije, pošto je njegov apel na Twitteru postao popularan, objavio da je duo pronađen i da su im daske zaplijenjene. Dodao je da će biti tretirati "kako zaslužuju".

 

"Evo dva arogantna idiota koji se izruguju našem gradu", komentirao je Brugnaro, objavivši video surfera na motoriziranim daskama na kanalu, najpoznatijem u gradu.

"Hitno treba dati veće ovlasti gradonačelnicima kad je u pitanju javna sigurnost", dodao je.

Ključne riječi

Komentara 3

AV
avangero
06:01 18.08.2022.

Šta njemu smetaju dva lika na daskama koje život znaće, on bi božje ovlasti, kako se samo mali patuljci razbahate kad se doćepaju vlasti igrali bi se bogova.

Avatar horuk
horuk
21:55 17.08.2022.

Tako su vierojatno bjesnili i zbog prvih bicikla, zbog prvih automobila...

Avatar nekakav
nekakav
21:22 17.08.2022.

Političar traži veće ovlasti... Nešto novo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije