Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaštita životinja
Povratak na članak

Grad Našice ne otkriva koliko košta ugovor sa skloništem u Normancima

Posao zbrinjavanja napuštenih i izgubljenih životinja s gradskih ulica dodijeljen je udruzi koja je nedavno registrirala sklonište za pse, a ugovor je potpisan na dvije godine

Komentari 3

NA
narcis660
23:08 09.10.2018.

Svaka vam čast dobri ljudi velikog srca.Pas je najveći i najiskreniji a isto tako i najodaniji čovijekov prijatelj.Traži samo malo pažnje i ljubavi te doslovce koricu kruha...a za uzvrat daje neizmjerno sebe..🐶🐕😢❤

VL
DO
domxerex
00:59 10.10.2018.

Što više čitam ove novine to mi se više sviđaju psi.

VL
MI
mimija
15:19 10.10.2018.

Zadnja objava udruge Phenix o novopristiglim psima je 21.07.2018. Psi koji su tamo odvedeni nakon tog datuma nisu objavljeni. Pitam se zašto? Njima je bitno dobiti lovu od JLS sa kojima su sklopili ugovor kako bi mogli/a baviti nećim drugimgim ( možda konjima jer prije je to bila udruga za terapijsko jahanje ali je poslovni subjekt zatvoren .....??????). Nadam se da je onim psima koji su tamo dobro ali osobno nisam sklona vjerovati udruzi Phenix.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.