Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iseljavanje
Povratak na članak

Gotovo četvrt milijuna ljudi sa zapadnog Balkana lani se legalno doselilo u EU

U Europskoj uniji 2018. godine ukupno je izdano 2,67 milijuna boravišnih dozvola za prvi dolazak iz skoro svih zemalja svijeta

Komentari 6

MA
Markos
13:32 15.08.2019.

opaaa...Pa jer ne izseljavaju samo iz Hrvatske? pa kako sada to...ahaa da Evropa konaćno otvorila vrata i za Zapadni Balkan pa vidi jih, kao roj skakavaca eksodus biblijskih razmjera. ...ali čudi zašto trće u tu pokvarenu Evropu a ne u majćicu Rusiju?!?

VL
TE
TEUTA
16:24 15.08.2019.

Bolje ovako. Inace nikada nece postati dio Europe.

VL
Avatar @proma-trač
@proma-trač
12:45 15.08.2019.

Mislite 250 tisuća?

VL
AA
aabbcc
18:12 15.08.2019.

Zasto ne objave i podatak koliko se iselilo iz EU pa da znamo stanje jer doseljeni ne zive pod satorima.

VL
MX
Mister X
02:26 16.08.2019.

U Eurobsku uniju se prošle godine legalno doselilo 228 tisuća građana Balkana - Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Albanije, Sjeverne Makedonije, Srbije i Kosova - podaci su Eurostata koje u četvrtak prenosi podgorički dnevnik Vijesti. Tamo je bijeda i jadnini uslovi za život ( Iako nisu članica EU dobivali su kao sjevrnjačćki Balkanci i plačali bili pljačkani sa sa derviznom klauzolom ! ) Što je intersantno smo čitamo građani su se odselili dok seljaci i seljačine ostale tu ostaju isto ko i u Hrvatskoj ... Da su oni napustili ter držćave meni to nije čudo ; nemaju demokraciju kao mi Hrvati nemju slobodu . Nadlje nisu sigur ni nisu u NATO savezu , Što je najbitnija ne dobivaju jer nisu članica EU ne dobivaju masivno #nepovratne Kredite# kao pšto to dobuija super bogata država Hrvatska . Liovu zabadava poklon Jedina od njih svih zaradi pored dobivenih milijardi eura + 11 miljardi eura od samo Jadrana .turizma - nitko nema ni približno takav priliv deviza kapitala kao najbogatija balkanska država . Love za Eskadrile i atomske ako treba .. Zato se tamo ne pomišljaja da isele iz toga raja . - znači raja ostaje ti sva i svjesna slobode i svoje vlastite domovine bogatstva i isplatilo se ratovat ne želi nitko nikud jer tu je raj znaj ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.