Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
General poručio

Gotovina: Hvala, Splite, ali zasad ne imenujte ulice po meni

\'28.5.2000.,Zagreb - General bojnik Ante Gotovina Photo Sinisa Hancic/Pixsell\'
Siniša Hančić/Pixsell
26.04.2011.
u 14:20

General zahvaljuje gradskim vijećnicima, ali moli zaustavljanje inicijative zbog haaškog procesa

General Ante Gotovina zahvaljuje gradu Splitu na inicijativi da se proglasi počasnim građaninom Splita i da se jedna ulica ili trg nazove njegovim imenom, ali moli da se za sada zaustavi takva inicijativa, kazao je splitski dogradonačelnik Jure Šundov.

S generalom Gotovinom u kontakt su stupili preko Željka Dilbera, umirovljenog brigadira i generalova prijatelja.

Komisija za imenovanje ulica zaustavit će inicijativu splitskih vijećnika, koju je potaknuo haespeovac Luka Roguljić, za imenovanje generala Gotovine počasnim građaninom Splita i davanje njegova imena jednom od središnjih trgova.

Šundov, inače suborac generala Gotovine, dodaje da general zahvaljuje gradskim vijećnicima, ali moli zaustavljanje inicijative zbog haaškog procesa. Moli za razumijevanje i odgodu do nekih drugih vremena.

Komentara 168

RD
romeo doiorosa
21:37 26.04.2011.

karačedo ti si sigurno Hrvat he he he,

R7
rolf-77-55
15:22 26.04.2011.

Ante,Ante izdali su te tvoji najblizi suradnici samo zato da bi sebe uzvisili.A koji su to bili? Dali I.Sanader,V.Seks i Jarnjak ili Sanader,Seks i S. Mesic?????

LI
Livno
17:53 26.04.2011.

Ti si samo još jedan ludi kekec...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije