Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neugodno iskustvo

Gosti iz Švicarske šokirani onime što su doživjeli na plaži u Makarskoj: Poniženi smo!

makarska
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
18.07.2019.
u 19:32

Ivana Pranjić sa suprugom i sinom bila je na plaži u Makarskoj, a dok je ona otišla kupiti sok, došao je zaštitar i maknuo njihove ručnike kako bi postavio ležaljke

Ivana Pranjić iz Koprivnice, a koja inače živi sa svojom obitelji u Švicarskoj, neće po dobrome pamtiti ljetovanje u Makarskoj.

Ona kaže kako je na plaži doživjela veliku neugodnost, a sve se dogodilo dok je kupovala svome sinu sok u obližnjoj trgovini.

Tvrdi da joj je djelatnik objekta City Beach Apartmentsa koji se nalazi između hotela "Park" i "Meteor", ručnik sa stvarima bacio u jedan kut i na to mjesto postavio ležaljke, piše Slobodna Dalmacija.

– Prvo ljetovanje u Makarskoj nikako nam neće ostati u lijepom sjećanju jer smo na gradskoj plaži već oko 9.30 doživjeli veliko poniženje od bahatog i bezobraznog djelatnika City Beacha koji nam se predstavio kao zaštitar, a koji je pobacao naše privatne stvari i ručnike u jedan ćošak i to dok sam se nalazila u obližnjoj trgovini u koju sam došla kupiti djetetu sok – ispričala je ona.

Na suprugovo upozorenje da će pozvati policiju, samo je otišao, a koliko joj je poznato, hotel je samo koncesionar dijela plaže, govori Ivana koja je o cijelom slučaju odmah službenim e-mailom obavijestila Odsjek komunalnog i prometnog redarstva, ali odgovor još nije dobila.

S druge strane, djelatnici City Beacha o navodnom incidentu ništa ne znaju.

– Za navedeni incident čujem prvi put i nitko nam se od kupača nije obratio tako da je možda riječ o slučaju koji se zbio na nekoj drugoj plaži. Mi i nemamo zaštitara, već djelatnika koji radi na iznajmljivanju ležaljki i koji ih na plažu postavi oko 7 sati i više ih ne miče. Nikada nikoga nismo potjerali s plaže zbog ležaljki niti smo ikada s kupačima imali problema jer svi, i domaći i stranci koji nisu gosti hotela najnormalnije mogu pristupiti plaži i tu staviti svoje ručnike bez obzira na ležaljke – kaže recepcionerka Nina Žderić.

Ključne riječi

Komentara 247

RD
rdg
19:55 18.07.2019.

Kupali bi se besplatno na plazi koju netko cisti, uredjuje i placa naknadu drzavi (svima nama) za najam te plaze, a doticna ne bi koristila ni lezaljku, ni ugostiteljske usluge koncesionara, vec po sok ide u obliznji ducan, dakle jos i smece ostavlja vjerojatno...

DD
Ddomljan123
23:44 18.07.2019.

Dodjem u Sloveniju na skijanje moram kupit ski pas za sat 4 cijeli dan ili dva ili sedam nebitno. Svaki ulazak na zicaru timbraj ga aj u zahod timbraj ski pas a gospoda dodju na more i nema sea pasa za dnevno ili visednevno kupanje nema za zahod kad pisaju i seru u more nema za tus kad je besplatan i jos seru po nama i ponasaju se bahato. Gdje god dodjete na snig naplacuju vam prirodne padaline e bas bi ih volio viditi kako ulaze u more sa sea pasom i cekaju strpljivo red.

ST
starter001
21:33 18.07.2019.

što se ne kupa na švicarskoj plaži tu je prvi dan i već je ugrožena , sve neki ugroženi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije