Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AMBICIOZNI PLANOVI
Povratak na članak

'Gospodarska' ministarstva u 2020. predviđaju gradnju i obnovu cesta, pruga i luka...

Iz Ministarstva u 2020. očekuju višak proračuna opće države od 0,2 posto BDP-a, u 2021. od 0,4 posto BDP-a, a u 2022. višak od 0,8 posto BDP-a

Komentari 4

RE
realisticki
16:26 01.01.2020.

"Gospodarska' ministarstva u 2020. predviđaju gradnju i obnovu cesta, pruga i luka.." Prdviđanja je službena riječ za prazna obečanja. Može se filozofirati i na druge naćine kao na primjer u članku: "Tu je i akcijski plan za liberalizaciju tržišta usluga (ili deregulaciju profesija) te unapređenje sustava START koji donosi mogućnost upisa promjena poduzeća, te uvođenje mogućnosti za zatvaranje tvrtke." Od 1990 pa do danas tvrtke su se masovno zatvarale bez takvih odredbi. Prestanite sa ekonomskom filozofijom , napravite nešto konkretno, i korisno.

VL
MI
micko28
10:00 05.01.2020.

Planiraju novu stratrgiju širokopojasnog pristupa internetu a nisu uspjeli ostvariti prošle ciljeve. Nitko ne spominje da od 71 prijavljenih JLS-ova. sredstva za izgradnju širokopojasnog interneta će dobiti samo njih 10 jer nema se novaca za sve a u dokumentu predstavljaju kako bi svi trebali imati minimalne navedene brzina. Mazanje očiju samo radi novaca. Razvojne agencije su te koje će pobrati veću svotu novaca.

VL
RP
rpzagreb
18:05 01.01.2020.

Treba ih svaki tjedan konkretno pitati za svaki od tih obećanih stvari.......što je napravljeno, što se radi, tko radi i kako napreduje svaki od navedenih projekata.

VL
RO
ronyday
13:21 01.01.2020.

važno je da se ne troši ogroman novac na propale projekte kao što su brojne lokalne pruge koje nikada neće biti rentabilne, jer stanovništva u provinciji je sve manje i sve manje putnika, praznih valkova sve više, koji samo ometajuaju i ugrožavaju cestovni promet.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.