Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Goran Višnjić:
Povratak na članak

'Ne razumijem inat gradonačelnika Vlahušića oko azila za životinje Dubrovnik'

Došao sam osobno vidjeti kako to izgleda, a dok ne dođeš ovdje i ne vidiš kako to izgleda i u kakvim uvjetima ti ljudi rade i kako rade i koliko rastegnu tu kunu koju dobiju... Naprosto im se divim", izjavio je Višnjić.

Komentari 8

YB
ybro
18:57 18.06.2016.

Valahušić je govno kao i njegov sin koji radi sranja po Dubrovniku i okolici...

VL
GV
golub Vaso
18:39 18.06.2016.

psi i koruptivni investitori na Srđu na idu skupa

VL
DO
dobrota
16:13 19.06.2016.

gos visnjicu da volis ljude bilo gdje na svjjetu nebi govorio ovo sto govoris i pomagao zivotinje nazalost ne znas tk sto znaci u hrvatskoj gladan biti mozd te samo sram biti kad ti je pas vaznini od covjeka da bogda te stigle glad ibolesti pa ces prestati o zivltinjam misliti covjeko mrzoljube treba ti polomiti zube i tebi i sambryilo dabigda vas nebilo

VL
AV
AVIM
11:35 19.06.2016.

Višnjić zašto Ti vidiš politiku u Hrvatskoj iz Amerike,budi tamo gdje jesi jer ne bi otišao iz HR da si je volio,i tamo glumi ,,zvijezdu,,Azil si napravi u dvorištu ili kod tašta u vili

VL
JU
juma
12:26 19.06.2016.

Gospodine Visnjicu. vidi se kako poljednjih godina rijetko svracate u Hrvatsku. Ne radi se o inatu gradonacelnika, niti o nekoj tastini, nego o vasoj nepristojnosti i ignoriranju starih hrvatskih obicaja. Zasto niste gradonacelniku donijeli neku kuvertu s prilogom za razvoj gradske infrastrukture? Ako ste slavni, ne znaci kako trebate zaboraviti svoje korijene i nase obicaje i ponasati se poput bahatog stranca. Dogovor, a ne inat gradi prihvatiliste za slatke zivotinjice, cuceke, macke i ostala umiljata stvorenja.

VL
DU
Deleted user
19:47 18.06.2016.

Koliko ti plaćaju za promociju Dubrovnika?--U Šibeniku nema adekvatnog skloništa za napuštene životinje,nema donatora,snalazimo se kako možemo ali tebe za životinje u rodnom Šibeniku nije briga jer te niko za to ne može platit.Sram te može bit!!

VL
LE
LeonardS
20:28 18.06.2016.

Folirant.....

VL
VR
Vojislav_Radakovic
19:35 18.06.2016.

Dosao na ljetovanje covjek, pa da malo dobije i domaceg publiciteta...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.