Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki izumitelj
Povratak na članak

Google obilježio rođendan Slavoljuba Penkale

Svoj izum mehaničke olovke koju ne treba šiljiti, penkale, patentirao je gotovo na svim kontinentima

Komentari 5

KS
kum stevica
10:12 20.04.2012.

Jedan francuski filozof je rekao \" rodio sam se kao čovjek , a Francuz sam slučajno \".. Čovjek nije ono što je nego ono što osjeća.Mislim da je pozitivno da je čovjek prihvatio sredinu u koju je došao , a ne kao neki koji siju kukuruz u Hrvatskoj 400 godina , amole boga da kiša pada u Srbiji.

VL
ZE
.zeitgeist.
12:05 20.04.2012.

Pitanje je da li bi mediji znali za penkalin rođendan da ih Google nije podsjetio?

VL
UK
Ugo Kajvez
14:26 20.04.2012.

Međutim kao čast čovjeku ne bi bilo loše da se skokne na wiki pod \"Eduard Slavoljub Penkala\" pa da se podsjetimo što nam taj čovjek ostavio .................

VL
UK
Ugo Kajvez
14:24 20.04.2012.

Nemam pojma što google radi, ........ samo znam da sam te špije napustio i prešao na nešto drugo .........

VL
TI
tintilinic100
15:18 20.04.2012.

Pazite vi ovo.. google stavi nešto na svoju početnu stranicu.. i to postane top tema. Stavi se na naslovnicu zanimljivosti. Ako je to najzanimljivije što se ima reći za danas???? onda.. što reći.. svaka čast večernjaku :))

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.