Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIZA
Povratak na članak

Godišnja inflacija u Venezueli popela se na gotovo 2,3 milijuna posto

Inflacija je u Venezueli u veljači bila 53,7 posto na mjesečnoj razini, pa se tako stopa inflacije u prošloj godini popela na 2.295.981 posto

Komentari 8

Avatar pp22
pp22
21:57 14.03.2019.

tak sam i ja sa milionima placal zvakace na kiosku

VL
ST
stefj
21:54 14.03.2019.

Eh da, gdje je sada Holy, gdje su sada neki SDP-ovci, pa ekipa iz Živog zida i slični koji su u Venezuelu gledali kao u savršeno društvo? Oni koji su slavili Chaveza i Maudura?... I ovo je propalo kao i svaki drugi socijalističko-komunistički projekt. Sve to otiđe kvragu kada nestane tuđih novaca za trošiti...

VL
PL
@ploto@
22:01 14.03.2019.

U Venezueli je nakon sabotaže na napojnoj električnoj mreži,kao posljedica kibernetičkog napada kojeg je izvela CIA iz dva grada Houstona i Chicaga,danas dignuta u zrak najveća rafinerija nafte i to napadom dronovima iz zraka.Prema izvješćima medija su se koristili malii dronovi opremljeni improviziranom eksplozivnom napravom, koja je aktivirana kada je dron bio u području zapaljivih i eksplozivnih tvari.Trenutno je poznato da gore dva velika spremnika s kemijskim tvarima i naftnim kondenzatima.VL i ostali mediji po napucima iz Buzina šute kao zaklani i objavljuju pamflete koje dolaze iz terorističke centrale.

VL
Avatar mason
mason
04:47 15.03.2019.

Titova Venezuela.Hahaha komunjare.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.