Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija na prijavu
Povratak na članak

Glavaš: Od istine ne odustajem ni pod cijenu nove političke presude

Nastavit ću s borbom razotkrivanja lažnog zaštićenog svjedoka 06, poručio je zatvoreni B. Glavaš

Komentari 7

AN
ankicascreiber
14:57 18.05.2012.

Glavaš treba odgovarati gdje je nestalo 44 milijona eura prije prodaje Slavonske banke. To je samo dio posljeratnog kriminala koji je Glavaš kontrolirao. Glavaš sigurno neće ići van iz zatvora. Za par godina slijedi ga suđenje za privredni kriminal.

VL
BE
ben12
15:09 18.05.2012.

Do kada HDSSB misli s Glavašem nastupati kao s moralnom vertikalom ? Djeličak lustracije za na naše \"uvažene\" uglednike koji se guraju u vrh politike jako bi dobro došao pa da se ovo društvo konačno otrijezni . Dal li namm je zaista budučnost u ovakovoj politici ?

VL
Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
15:24 18.05.2012.

Svima ovim nedemokratskim udrugama,koje nisu niodkoga izabrane,treba oduzeti priznanje i oduzeti svaku financijenu drzavnu potporu.Imaju vise reci nego devedeset devet posto ostalog stanovnistva.Kakva je to demokratija.

VL
OB
-obrisani-
15:45 18.05.2012.

onaj Blagojević u Americi dobio 14 godina za muljanje na izborima . a ovaj krvnik..8 godine...za najmonstruoznije zločine.......sramota.....

VL
OB
-obrisani-
15:56 18.05.2012.

to da je zločinac....vidi se na fotografiji....netreba tu nikakav sud...

VL
TO
Toni50
23:56 18.05.2012.

Zašto vjeruujem Glavašu da sam kriv nisam li trebao dobiti najmanje 20 godina ? A ne manje od lječnika kirurga za mito od 2000 kuna koji dobija 9 godina !!! Suci su svjesni sa kakovim zakonom u rukama moraju suditi.i. Kao radnici moraju da rade sa tim alatom - I tako redovno donose sramne i podle presude -po zakonu.. ( Sam sam se uvjerio 300 opljačkanih građana od građevinbske mafije oko miljon n DEM tada ugrabili od nas a zakon svima žrtvamna nakon 12 godina igre nama svima 98% podijelio zastare -gubitke procesa .. ) Novac žrtava nestao ili podjeljen sa pametnima !!! Naravno da taj zakon krojen za balkance na balkanski način jel su \" pametni \" zakonodavci takove zakone proizvodili da mogu opljačkati sav narod sa zakonskom pretvorbom i naravno dodatno takove zakone da mogu da sude kako god im je volja ! Tko je od žrtva tražeči pravdu odštetu ili zaštitu dobio od zakona . Pukanić ? Glavaš ? Danas se sudi \" političkim procesom Dr. Sanaderu sa njihovim kriminalnim \" ucijenjenim svjedocima sve bez dokaza !

VL
MG
mmiro1000@gmail.com
12:32 19.05.2012.

Branimire pitaj Seksa,Mesica,Perkovica,Boljkovca koje svjedok 06 oni sigurno znaju 100 % a i jedan od njih moze lako biti

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.