Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠA EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA

Gimnazija u Varaždinu prelazi na kombinirani oblik nastave: Maturanti uživo, ostali naizmjenice

Marko Jurinec/PIXSELL
20.01.2022.
u 12:52

Nastava će se od 24. siječnja do 18. veljače organizirati tako da će učenici završnih razreda nastavu pratiti u školi, a učenici 1., 2. i 3. razreda kombinirano će se izmjenjivati na nastavi u školi i na nastavi na daljinu

Druga gimnazija Varaždin iduća će četiri tjedna zbog vrlo loše epidemiološke situacije nastavu organizirati po modelu B - kombiniranom obliku nastave koja se djelomično odvija u školi, a djelomično online. Čak 25 posto ukupnog broja učenika Druge gimnazije već se nalazi izvan odgojno-obrazovnog procesa u školi zbog zaraze i izrečenih mjera samoizolacije. 

Nastava će se od 24. siječnja do 18. veljače organizirati tako da će učenici završnih razreda nastavu pratiti u školi, a učenici 1., 2. i 3. razreda kombinirano će se izmjenjivati na nastavi u školi i na nastavi na daljinu.

- Na ovaj način u naredna četiri tjedna osigurat ćemo nastavu za sve maturante u školi, što je od iznimne važnosti s obzirom na njihove zadaće i obaveze u 4. razredu te skoru probnu državnu maturu u ožujku, kao i pravu državnu maturu. Zadržavamo otvorenost i rad u školi uz 50 posto svakodnevnog smanjenja broja učenika u ,što je preventivna mjera uz nastavak provođenja epidemioloških mjera - kaže ravnateljica Zdravka Grđan i dodaje da je kvaliteta i učinkovitost učenja i poučavanja prioritet. 

>> VIDEO Od ponedjeljka slobodan ulaz u Austriju putnicima iz cijelog svijeta s booster dozom cjepiva


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije