Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JACK MA
Povratak na članak

Gdje je nestao kineski milijarder i tehnološki mogul? 'Zvali su me Ludi Jack. Nije loše biti lud'

Kineski milijarder u javnosti nije viđen već dva mjeseca, nakon što je u jesen prošle godine kritizirao kinesku vlast i bankare. Guo Wengui, poslovni čovjek koji je iz Kine pobjegao 2014. misli da je Jack u zatvoru ili da je ubijen kako bi država preuzela kontrolu nad njegovim poslovnim carstvom

Komentari 4

BR
Branitelj2020
06:20 16.01.2021.

A EU Komsija i Merkelica je sklapila 30.12.2020. ugovor o investicija sa istom tom Kinom. Nadam se da će bar neki paralament neke od članica EU odbiit ga ratificirati. Za hrvatski Sabor znam sigurno da neće jer u njemu sjedede sluge bruesselske anemične pudlice Plenkovića.

VL
TA
Tajg
21:54 15.01.2021.

Moć kineske države širi se na Evropu.Kupuju sve firme što tehnološki nešto vrijede. Šta znači jedan pojedinac?

VL
MX
Mister X
10:48 16.01.2021.

Gdje je nestao kineski milijarder i tehnološki mogul? 'Zvali su me Ludi Jack. Nije loše biti lud'. Bogami je loše ako si amerićki predsjednik a ono okolo smo svi pre pametni koji znaju cijelo vrijeme njegovog mandata vladavine tvrditi objavljivalivali kako su oni opametni poštni normalni a izabranik rusa je ludi . No kako su ti pametni prestali ubijati svoje predsjednike jer su super čuvani . Aktivno rade na zakonu da ga barem mogu zatvoriti ko lopinu ili terorista... A to i je neće da ratuje nije Koreju spalio nešluša Izrael kao svi do sadašnji neče nije poslo rakete na Iran da ga dobiju u kameno doba .... Kad si na vlasti niko nesmije da se pita dali su kod izbora Bidena (na Hrvatski miljarderska bijeda) naveliko pomagali Kinezi njemu ? Vidimo već se brinu pametni za Kineze i Korejance i jadno žalosno neuspiješno za Afgane nikako da ih opamete da postanu demokrati ...... ni nakon 20 možda idućih 20 godina taj ostatak preživjelih djećaka i udovica od teritorijalista tamo ............

VL
BE
berija
01:36 16.01.2021.

Renata, preko kreveta do posla, je li? Kamo je nestao a ne gdje je nestao.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.