Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
diljem zemlje

Koje trgovine danas rade? Donosimo vodič kroz drugu neradnu nedjelju u godini

Kupnja u eurima
Foto: Igor Soban/PIXSELL
14.01.2024.
u 10:52

Osim pojedinačnih trgovina, danas je otvoreno i nekoliko shopping centara, a popis donosimo u nastavku

Iako se već pola godine privikavamo da većina trgovina ne radi nedjeljom, i dalje se događa da nam nešto zafali baš taj dan. Ako ste se našli u toj situaciji, na jednom mjestu jednostavno provjerite u kojem dućanu danas možete kupiti ključne sastojke za ručak ili večeru.

Svi veći trgovački lanci nastoje pametno koristiti 16 nedjelja kojima im je dozvoljen rad tako da u svakom većem gradu radi barem jedna njihova poslovnica, iako se može dogoditi da "lupite nosom u vrata" ako budete predugo čekali, jer se trgovine nedjeljom uglavnom zatvaraju u poslijepodnevnim satima.

Popis poslovnica Konzuma koje su danas otvorene možete pronaći OVDJE. Radi se o po jednoj trgovini u Šibeniku, Rijeci i Puli, na području Slavonije otvoreno je 10 Konzum trgovina, u Zagrebu i okolici čak 20, a na sjeveru zemlje njih šest.

Plodine su ove nedjelje otvorile trgovinu u Z-centru u Zagrebu te Supermarketu Rijeka. Od Tommy trgovina radi samo hipermarket u zagrebačkim Sesvetama, a i Lidl je otvorio vrata samo tri poslovnice u Zagrebu - na Ilici, u Dubravi te u Lastovskoj ulici.

POVEZANI ČLANCI:

Spar i Interspar trgovine ove nedjelje rade u Rijeci, Pregradi, Ivanić Gradu, Koprivnici i Slavonskom Brodu (po jedna), a u Osijeku i Zagrebu otvorene su po dvije. O kojim se poslovnicama radi možete provjeriti OVDJE

Nekolicina poslovnica Studenca diljem zemlje danas će raditi, a točno vrijeme zatvaranja i adrese trgovina pogledajte OVDJE. Sve KTC trgovine su danas zatvorene, kao i poslovnice Kauflanda. Trgovine Eurospina u Samoboru, Požegi, Velikoj Gorici, Križevcima, Čakovcu, Sisku, Viškovu, Zagrebu (Dubec) i Koprivnici danas su otvorene prema posebnom radnom vremenu.

Što se tiče shopping centara, ove nedjelje u Zagrebu možete posjetiti City Center West (a sljedeće će raditi East), te King Cross. Ostali trgovački centri u gradu danas su zatvoreni. U Rijeci radi Tower Centar, a u Osijeku Portanova.

VIDEO Građani u dugačkom redu čekaju na vožnju žičarom na Sljeme

Komentara 25

LO
loraxy
11:46 14.01.2024.

Države koje imaju industriju proizvodnju tipa Njemačke, Japana, Švedske itd itd si mogu dopustit neradne nedjelje. Mi ovisimo samo o turizmu i prodaji.

ST
strahimir
12:57 14.01.2024.

Treba svima koji kupuju u nedjelju uvećati cijene za 100 %. pa tko voli nek izvoli.

MA
majeltomoguce
12:39 14.01.2024.

Ovo me stvarno podjeća na ovisnike! Dakle panično gledati gdje negdje radi nešto da bi mogao kupiti kruh?!?!? A možeš ga kupiti i sutra i moga si ga kupiti jučer ... stvarno jadno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije