Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKICA GABRIĆ

'Sigurno će pasti još jedna ekipa ako novi državni odvjetnik i policija prihvate neke dokaze'

Nikica Gabrić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
19.02.2020.
u 22:08

Veliki masonski majstor smatra kako ostavkom sad već bivšeg glavnog državnog odvjetnika priča nije završena.

Oftalmolog i veliki masonski majstor Nikica Gabrić komentirao je današnju ostavku glavnog državnog odvjetnika Dražena Jelenića. Naime, on je dao ostavku nakon što se saznalo da je član masonske lože

Na pitanje je li sad s ostavkom Dražena Jelenića završena priča, Gabrić smatra kako 'nažalost nije'. 

Nikica Gabrić
1/12

- To će se pokazati vrlo brzo. U procesu koji sam predlagao gospodinu Jeleniću će se javiti novi učesnici tog reketarenja i sigurno će pasti još jedna ekipa ako novi državni odvjetnik i policija prihvate neke dokaze koje sam sugerirao da istraže uloge pojedinih ljudi - kazao je Nikica Gabrić za Dnevnik.hr. 

Podsjećamo, Dražen Jelić danas je podnio ostavku. Nakon javnog pritiska ministra pravosuđa, Dražena Bošnjakovića, koji mu je poručio ako sam ne odstupi da će ga Vlada razriješiti dužnosti, a isto je tijekom dana ponovio i premijer Andrej Plenković. Pročitajte OVDJE više.

Video: Butković o slučaju glavnog državnog odvjetnika Jelenića

Komentara 5

DI
Diosiario
22:27 19.02.2020.

Ovaj se sad osilio, treba država željeznom šakom to odmah umiriti, suditi i njega zbog neovlaštenog snimanja službene osobe a ne da se dozvoljava da narod pada dalje u paranoju misleći kako nam ovakvi upravljaju državom

MV
matija.vidakovic
08:36 20.02.2020.

a kako je ovaj lik drukao svoga druga masona ,te i dalje ostao u toj udruzi!!????ZAR NIJE ISKLJUČEN ,pošto je ZABRANJENO ODAVATI te informacije!!???? ?ZNAČI SVE OKO NAS KORUPTIVNE UDRUGE ,a NOSIOCI toga"cijenjeni" članovi društva!!??I NEMOŽEŠ NIKAKO otkriti KOJI SUi KOJI SU TO ,a DOVOLJNO je SAMO SLIJEDITI TRAGOVE NOVCA!!! I SVE IM SVIMA ODUZETI I ZAPLIJENITI!!!....Još JUČER!!!

FU
furest
06:12 20.02.2020.

novo pitanje za milijun kuna u milijunasu glasi; tko upravlja ovom drzavom , zovi jokera najsigurnija odluka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije