Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ausralija

G. Mjehurić premijerki nosi doručak u krevet i pravi joj frizuru

Mathieson (1)
Foto: Službene fotografije
1/3
25.06.2010.
u 21:33

Na usputno pitanje o ozakonjenju njihove izvanbračne zajednice Tim Mathieson je reporterima samo kratko dobacio: “Pričekajmo pa ćemo vidjeti.”

Gospođica Julia Gillard, od 25. lipnja australska premijerka, nije samo prva žena na tom položaju, nego je i prva koja nije u bračnoj zajednici. Njezin pratitelj Tim Mathieson odmah se, nakon njezine promocije iz vicepremijerke, našao u središtu zanimanja jer se mediji muče kako da oslovljavaju australijskog “prvog momka”.

S Julijom Gillard je u izvanbračnoj vezi od 2006. Upoznali su se u frizerskom salonu gdje za njega danas kažu da je izvrstan sa škarama i fenom, a posebno sa šamponom, pa su ga ondje zvali gospodin Mjehurić. Mathieson je ovih godina postao trgovac preparatima za frizerske salone.

Glasila su uspjela iščeprkati da ima dijete iz srednjoškolske veze i da su ga jednom uhvatili kako vozi s previše promila u krvi.

Otkako je Julia potpredsjednica prihvatio se besplatne uloge vladina veleposlanika "Plavog rujna" (Blue September), promotivne kampanje za borbu protiv raka i sličnih zložudnih bolesti.

Ustaje iz kreveta prije partnerice, pripremi joj doručak i osobno skrbi o njezinoj frizuri. Na proglašenju za premijerku reporterima je dobacio da će “Julia posao obavljati fantastično”. O ozakonjenju njihove izvanbračne zajednice rekao je kratko: “Pričekajmo pa ćemo vidjeti.”

Komentara 2

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
04:12 26.06.2010.

Ako joj je iko vidio mater i cacu onda se jasno vidi ko koga nateze.Sve je tu malo neprirodno.??

Avatar Časna seka
Časna seka
15:32 26.06.2010.

To je pametna i sposobna žena. Da je barem takvih kod nas u visokoj politici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije