Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINISTAR OBRAZOVANJA
Povratak na članak

Fuchs o padu s razreda s tri jednice: Činite djeci medvjeđu uslugu kad prolaze s nedovoljnim znanjem

Nešto više od 60 posto škola u Hrvatskoj trenutno održava nastavu uživo, rekao je.

Komentari 12

DU
Deleted user
14:58 24.04.2021.

Tri korne - penal.Uvik bilo! Samo vi popuštajte djeci i pravite od njih moralne i intelektualne invalide.I ovako i onako knjige više nitko ne čita. Što fali(nedostaje)nama koje su vukli za uši? Koji su kao jedan ustajali kad učitelji ulazi u razred? Ono "drugarice učiteljice dobro jutro"? Sjećam se i sad dugog toplog ljeta 98. i popravnog iz latinskog! :)) I sad čuvam "Elementa Linguae Latinae". A ne ovo.Pet kečina,ne znaš Bugarsku nać na karti i nikom ništa! Djeca moraju iz škole izić s znanjem,razumijevanjem autoriteta i moralnim integritetom! Bolonja je i ovako i onako osakatila visoko školstvo.Sad i ove niže treba pustit da propadnu??

VL
Avatar Bill Carson
Bill Carson
14:42 24.04.2021.

U ovim našim laganim školicama nema opravdanja imati nedovoljan iz bilo kojeg predmeta.

VL
FA
faraon
15:33 24.04.2021.

Samo da je još Fuchs maknuo dopunski rad i vratio klasične popravne rokove. A govorio je da hoće prije nego je postao ministar. Ovako se na taj način potiče poklanjanje dvojki, jer niko od nastavnika ne želi sam sebi zadatii više posla. I još k tome nije plaćeno ništa. Neko će ležati na luftiću na moru a neko raditi dopunski rad s učenicima koji nisu radili niša cijelu godinu. Divno :)

VL
VU
VučedolacHrvat
14:54 24.04.2021.

🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱 nema straha djecu smo dali u prave ruke.

VL
Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
17:21 24.04.2021.

Šaralala Nemoj o Fucsu pričati gluposti..

VL
DU
Deleted user
18:36 24.04.2021.

kad će maknut vjeronauk .. netreba djeci i taj stres . škola je za naukovanje

VL
Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
17:19 24.04.2021.

Vidim po komentarima da su tu većinom propaliteti koji vjerojatno u životu nisu uspijeli..vi ni sebe ne znate spasiti, a vršili bi teror nad djecom jer to smatrate normalnim odgojem..po čemu su današnji 40 godišnjaci zaslužili da daju sebi pravo pljuvati po djeci,a niste od Hrvatske u zadnjih 20-tak godina ništa napravili - osim što ste nju pretvorili u septičku jamu Zapadne Europe gdje sada ta ista Europa šalje škart robu po shopinzima....prošlo vam je skoro pola radnog vijeka a RH je ekonomski i društveno ostala u 90-tima,u vremenu dok ste se vi pametnjakovići školovali da znate gdje je Bugarska-koja nas je u međuvremenu i prestigla,,,sramota!!

VL
LA
larala
16:12 24.04.2021.

Ministar koji je svojim postupcima dokazao da ni najmanje ne drži do znanja govori o važnosti znanja, da nije tužno bilo bi smiješno. Također, svaki ministar sa zrnom pameti bi se zapitao zašto djeca ne uče i zašto skupljaju neopravdane no, ministra koji nema pojma o djeci naravno to niti najmanje ne zanima već nastavlja sa zagađivanjem i uništavanjem dječjih života jer to je puno lakše nego približiti gradivo svakom učeniku i napokon djecu i znanje staviti na prvo mjesto.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.