Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Frljić izazvao novi skandal - u Češkoj

22.05.2018.
u 00:10

Zabranu predstave u Brnu traže Komunistička partija i 6000 kršćanskih aktivista

Kontroverzni hrvatski redatelj Oliver Frljić podigao je prašinu u još jednoj zemlji. Njegova predstava “Naše nasilje i vaše nasilje” u izvedbi ljubljanskog Mladinskog gledališča održat će se ove subote, 26. svibnja, u Brnu na festivalu “Kazališni svijet”, a to što će se vjerničkim skupinama pridružiti i lokalni aktivisti Komunističke partije Češke i Moravske, Frljiću je ipak nešto novo.

Tako on za Večernji list kaže da ga reakcija uopće nije iznenadila, ali... – Prosvjedi koji se događaju u Brnu dio su katolibanske groznice koja trese Europu. Rekao bih da mali novum u svemu ovome predstavlja participacija češke Komunističke partije, ali, kako kaže narodna mudrost, “vidjela žaba da se konj potkiva, pa i ona digla nogu”.

>>Cijelu priču pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od utorka ili u našem e-izdanju

U današnjem broju donosimo i sljedeće teme:

>>Plenković zatražio i proučio mailove Martine Dalić

>>Ćorluka s ozlijeđenim listom vozio bicikl 52 kilometra

>>Nova pravila u nastavi: Djeca će u 1. razredu učiti kako štedjeti novac

>>Zaštita osobnih podataka: Krediti za građane odobravat će se mjesecima

 

Ključne riječi

Komentara 39

Avatar niwrad
niwrad
22:24 21.05.2018.

Kad ljevičari vrijeđaju, moraliziraju, popoju, dižu se na zadnje noge ... oni uvijek imaju opravdani razlog za to - neki katoliban je počinio strašan zločin zbog kojeg nikome nije pala niti vlas s glave. S druge strane, ljevičari su baštinici sustava koji su rezultirali stotinama milijuna mrtvih, dok danas pod palicom njihove ideologije padaju glave milijunima nerođenih ljudi. Tako se Frljo strašno zabrinuo zbog katolibanske groznice koja bi mogla ugroziti njegovu ideologiju ništavila, zla, primitivizma i smrti.

DY
dynasty1402
22:39 21.05.2018.

Molim da vise ne prljate hrvatsko ime prikazujući to ljudsko smeće kao Hrvata....on Hrvat NIJE.....vlast bi se trebala ograditi i poslati objašnjenje tko je to ljudsko smeće i od kuda dolazi .....te mu pod hitno u Hr zabraniti rad.....eventualno muu dozvoliti da zabavlja svog zemljaka i istomišljenika gradonačelnika Vojka u Rijeci...ali samo u prostorima Titovog broda usidrenog u Riječkoj luci....mozda nam se posreći pa potone kao i bivša država .....

BA
bakulušić
22:21 21.05.2018.

Gdje god se pojavi, Frljić izazove skandal i proteste. Najsigurniji je u Hrvatskoj gdje su njegovi na vlasti. Bez obzira na stranačke boje. Kao i Milorad Pupovac. Satiričari bez satire, pokreće ih mržnja a štite ih partizanska i komunistička djeca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije