Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
anketa pokazala
Povratak na članak

Francuzi i Nijemci nisu previše zabrinuti idejom da Britanija napusti EU

Anketa je provedena na više od 5000 ispitanika u Ujedinjenom Kraljevstvu, Njemačkoj, Francuskoj i Poljskoj

Komentari 5

Avatar DonLon
DonLon
15:00 07.12.2013.

Velika Britanija uplacuje u EU budzet priblizno isto kao i Francuska, malo vise od Italije. Te tri zemlje su druga, treca i cetvrta po visini uplacivanja i svaka od njih placa vise nego slijedecih pet zajedno. Prva je Njemacka. BIlolo bi lijepo kada bi se provjerilo prije komentiranja.

VL
XA
xaron
19:05 07.12.2013.

Pošteno govoreći Britanci Nikad nisu bili jako oduševljeni ulaskom u EU. To su učinili pod pritiskom US koja je tako imala veliki indirektan uticaj na EU politiku.

VL
DZ
dzukaficuka
20:47 08.12.2013.

Bas si nisam siguran da EU ne ma paniku radi GB obrnito mislim.Tako su D F tvrdili za Ukrajinu i Tursku 2004 da ih ne trebaju sad im puse onu stvar .Jer da su imalo bili pametni Ukrajina je trebala biti u EU prije ove Gamadi iz Zslovenije i Grcke Cipra itd.Sad je panika ha ha ha Janukovic nece da trpi uvrede iz DDR F koji su bili prije i sad NIKO i NISTA jednostavno STETOCINE

VL
Avatar @veNLO
@veNLO
16:50 01.12.2013.

Za koliko bi se povećala plaćanja ostalih 27 članica u EU Proračun u slučaju da Velika Britanija izađe iz EU? Vjerovali ili ne - za nula kuna, nula, eura, nula lipa. Velika Britanija ne paća ni penija u Proračun EU.U. Otalih 27 članica solidarno plaća članarinu koju bi trebala plaćati i Velika Britanija, uključujući i 28-u zvijezdu na europskom nebu - Hrvatsku.

VL
AA
aabbcc
20:38 01.12.2013.

EU i nema neke koristi od Britanije, jer sve sto im ne odgovara oni odbace i ne prihvate i niko im ne moze nista.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.