Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUČELJAVANJE FINALISTA
Povratak na članak

‘Francuskom će svakako vladati žena, ja ili Merkel’

Kad su TV debate utjecale na rezultat izbora, za pobjedu nisu bili presudni nokauti kao Joshuini, već mali udarci kakve je zadavao Mate Parlov

Komentari 6

PL
@ploto@
08:03 05.05.2017.

Marine Le Pen je u dosadašnjim raspravama pomela pod sa ubačenim kandidtom globalnih lihvara.

VL
Avatar superhik74
superhik74
16:17 05.05.2017.

Ovaj put ce pobjediti Rothschild-ov bankar Macron, jer je sve namjesteno za njega a osim toga francuzima jos uvijek nije dovoljno lose da naprave pravu odluku, ali bez brige nastaviti ce padati i situacija ce biti sve gora i gora, tako da mozemo ocekivati prijevremene izbore, a onda sigurno pobjedjuje netko iz Nacionalnog fronta. Imamo reprizu 20-tih i 30-tih godina proslog stoljeca, gotovo do udetalj, i tada su kolabirali burzu medjunarodni bankari a vlade su trajale par mjeseci .

VL
VV
vaser vaga
13:26 05.05.2017.

nadam se da će Francuzi u nedjelju pokazati da ipak imaju muda i izabrati Marine Le Pen. uopce nema veze ako ona ima rješenja ili nema... samo da malo uzdrma europsku političku scenu i postane nocna mora Merkelici. no, nekako sumnjam da če joj to (EU) establišhment dozvoliti.

VL
DU
Deleted user
07:11 05.05.2017.

Mnogi su se pjenili i veselili pobjedi Clintonove,ali zna se izhod,tako ce biti i s ovom Francuskinjom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.