Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hit na internetu

Fotografirala se na plaži, no tek je kasnije shvatila što je kamera uhvatila

Shawnna Binks
Foto: Facebook
13.11.2018.
u 10:43

I da smo pokušavale, ne bi nikad to tako ponovno snimile, kaže 24-godišnja majka

Gledajući fotografije s ljetovanja, mlada majka Shawnna Binks (24) iznenadila se kada je vidjela što se na jednoj od fotografija nalazi.

Na fotografiji ona sjedi na plaži sa svojom 15-mjesečnom kćeri, no ono što pažnju odvlači jest nešto što joj visi između nogu, a na prvi pogled izgleda poput muškog spolovila.

Fotografiju je snimila njezina majka Carol s kojom je ljetovala na Cipru, a neobični trenutak sada je postao hit na internetu o kojemu svi pričaju.

– I da smo pokušavale, ne bismo nikad to tako ponovno snimile. To je jedna u milijun takvih fotografija – rekla je 24-godišnja majka, piše Mirror.

Dok su bile na plaži, nisu ni primijetile što su snimile, sve dok nisu došle u svoju sobu.

– Bilo je sunčano i sunce mi je udaralo u ekran pa nisam mogla ništa vidjeti, a kasnije nismo mogle vjerovati što smo uhvatile – dodala je.

Fotografiju je odlučila objaviti na Facebooku gdje je odmah postala hit.

– Nitko nije imao negativne komentare, svima je bilo samo smiješno, a fotografiju sam objavila kako bi me podsjećala na lijepo vrijeme koje sam provela s majkom i kćeri – istaknula je Shawnna Binks.

>> Ovakav ples oca i kćeri nemate priliku vidjeti često: Tata ti je legenda!

 

Ključne riječi

Komentara 6

VI
Vito
11:41 13.11.2018.

Čovjek napisao pitanje: što to visi, a ovi to izbrisali. __ O žalosti od"novinarstva".

Avatar puky
puky
11:16 13.11.2018.

Sunce mu žarko a što joj to visi?

VI
Vito
11:40 13.11.2018.

Mašta radi svašta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije