Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA U TURSKOJ
Povratak na članak

Potresna fotografija ganula sve: Otac za ruku držao kćer (15) koja je preminula pod ruševinama

Ono što je još najstrašnije, otac Mesut Hancer tješio je i hrabrio svoju 15-godišnju kćer Irmak dok je umirala tražeći od nje da se drži i ne gubi nadu jer pomoć je blizu

Komentari 17

DU
Deleted user
17:02 07.02.2023.

Tuga do neba.

VL
VJ
vjeko68
18:34 07.02.2023.

Vi koji pisete negativne komentare. Molio bih vas da prije no sto lupate minuse ili pluseve, googlate prvo sto znaci empatija; "Pojam se rabi u psihologiji za označavanje procesa neposrednog uživljavanja u emocionalna stanja, mišljenje i ponašanje drugih ljudi." Nesreca nije zadesila vas , no probajte suosjecati sa ljudima koji su dozivjeli veliki gubitak u zivotu/ tj. neku veliku nesrecu. Zelim vam svima svako dobro i da vas ovakove nesrece zaobidju u velikom luku. Budite sretni i saosjecajni s ljudima koji su duboko nesrtetni. Bog vas blagoslovio sve zajedno! Bok i sretno !

VL
DO
DođiDaTiŠapnem
18:56 07.02.2023.

Gdje su sad Elon Musk, Jeff Bezos, Bill Gates? Gdje su njihove stotine milijardi? Da svatko od njih da samo 7% svog bogatstva obnovili bi apsolutno sve građevine oštećene tamo.

VL
Avatar Bomba*
Bomba*
18:11 07.02.2023.

mi koji živimo u izobilju i sreći i ništa nam ne nedostaje, gledamo ovakve scene potresa i ratova izdaleka nemoćni...osim što možemo pomoći materijalno, ali tim ljudima sada treba i moralna podrška i snaga

VL
ZP
Zabranjen pristup
20:49 07.02.2023.

Puno snage gospodinu u takvim trenutcima..takvo sto se ne moze ni zamisliti.

VL
VA
Varosanin
17:50 07.02.2023.

Mozemo mi se buniti na lopove i politicare i sva sranja koje se desavaju od licemjera u drustvu ali ipak je nam zivot kratak i nikada se ne zna kada cemo reci zbogom i zato treba nam vise strpljenja i vise radosti u zivoti i ne brinuti se drugim problemima nego samo osobnim ako ih uopce imamo. Svaki zivot koji se izgubi iznenada je tragedija ali to ja nazalost zivot. :-(

VL
Avatar zoster1
zoster1
16:38 07.02.2023.

sada samo čekati da krenu komentari...

VL
RB
Rastu Brojke
18:18 07.02.2023.

Sumnjam u istinitost informacije. Ne bi me začudilo da za par dana izađe informacija da je ovo fake. Kao prvo, taman da bi bilo tko ovako mirno sjedio kraj nekoga kome treba pomoć, a pogotovo otac, pa noktima bi trgaoo beton. Ispod ruke je čini se krevet, znači taj dio se već mogao maknuti. Jako površna vijest.

VL
Avatar urok_eye
urok_eye
16:37 07.02.2023.

Znaš koliko vjerujem novinarima, njihovim slikama, objašnjenju slike i ishodu svega? ...NITI MALO.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.